• Kāpēc dziedošais policists Puzikovs par saderināšanos klusēja astoņus mēnešus

    Pāris
    Zane Piļka- Karaļeviča
    13. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Nikolajs Puzikovs un Gita Herta Magazniece.
    Foto: no privārtā arhīva
    Nikolajs Puzikovs un Gita Herta Magazniece.
    Atklājies, ka dziedošais policists Nikolajs Puzikovs ar savu mīļoto sievieti Gitu Hertu Magaznieci saderinājies jau pagājušā gada nogalē. «Saderināšanās ir privāts notikums, kuru gribējām vismaz kādu laiku paturēt tikai sev,» žurnālam Privātā Dzīve atzinis Nikolajs.

    Par 35 gadus vecā dziedātāja Nikolaja Puzikova izredzēto kļuvusi Gita Herta Magazniece. «Jā, esmu mīļoto bildinājis, un tas notika Parīzē. Mūsu attiecību stāstu varbūt atklāšu tikai pēc kāzām,» sarunā ar žurnālu Privātā Dzīve paziņojis Nikolajs. Saderināšanās gredzenu mīļotajai viņš pasniedzis 6. decembrī, taču tikai astoņus mēnešus vēlāk nolēma šo faktu darīt zināmu plašākai sabiedrībai.

    «Saderināšanās ir privāts notikums, kuru gribējām vismaz kādu laiku paturēt tikai sev. Turklāt dzīves laikā esmu pārliecinājies, ka laime mīl klusumu,» norāda Puzikovs.

    Dziedātājs savas draudzenes nekad publiski nav apspriedis un lielākoties ir slēpis no svešām acīm. Par to, ka viņam ir sākušas veidoties jaunas attiecības, viņš atklāja pagājušā gada rudenī, viesojoties raidījumā Pasaki to skaļi. Tur viņš gana noslēpumaini pauda, ka ir saticis kādu īpašu cilvēku. «Varu pačukstēt, ka šobrīd satiekos ar kādu, bet nevēlos viņu publiski rādīt,» toreiz teica viņš. Tagad viņš atzīst: «Prieks, ka mums izdevās attiecības paturēt noslēpumā. Nebija arī nekādu pasākumu, kuros mēs varētu iziet kopā, tāpēc no liekiem jautājumiem mums palaimējās izvairīties. Apzināti gan mēs ne no viena neslēpāmies.»

    Puzikovs gan norāda, ka kāzas vēl nav notikušas, taču tās gaidāmas tuvākajā nākotnē.

    Runājot par radošajiem plāniem, Puzikovs atklāj: «Esmu ierakstījis jaunu dziesmu, kura klajā nāks septembrī. Nosaukumu pagaidām gan paturēšu noslēpumā, gribu, lai tas ir pārsteigums. Pateikšu vien to, ka dziesma ir par mīlestību. Kā tad citādāk?!»

    Krietnu laiku Nikolajam neveicās ar īstās un vienīgās atrašanu. Viņš pat reģistrējās iepazīšanās lietotnē Tinder un piedalījās attiecību šovā Mīla kemperī, cerot, ka tur sastaps savu nākamo līgavu.

    Plašāk lasiet žurnāla Privātā Dzīve jaunākajā numurā!

    • Muraveja atraitne: «Ja klausītu mediķiem, iespējams, vēl būtu ar mums.» 
    • Puzikovs saderinājies un gatavojas kāzām
    • Rinkēvičs atklāj vēl nezināmo par prezidenta dzīvi
    • Zemīte tirgo savu mīļo māju par 450 000 eiro
    • Kā saimnieko Rundāles pils dvēsele Lancmanis
    • Gluzunovs izstāsta par cietumā pieredzēto
    Privātā Dzīve nr33/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē