«Marta sākumā mums piedzima dēls Robins, bet 3. augustā sieva jau brauca uz Tbilisi, kur paralēli bērna kopšanai mēneša laikā uztaisīja foršu restorāna atklāšanu,» pārsteigts par sievas Tamāras Bagdavadzes uzņēmību sarunā ar «Privāto Dzīvi» ir Raimonds Elbakjans.
Restorāns atrodas Tamāras vadītajā viesnīcā «Costé». «Tas nav pilnīgi jauns projekts, bet iepriekš restorāns bija mazāks.
Renovācijas un paplašināšanas darbi notika Tamāras grūtniecības laikā, un dienu pirms dzemdībām viņa vēl vadīja sapulci…
Laidusi pasaulē Robinu, viņa atkal atgriezās darbā, un jaunajā restorānā ir padomājusi par katru mazāko detaļu,» lepojas Elbakjans.
Viņš uzsver, ka Tamāras vadītajā restorānā ir daudzveidīga eiropeiska virtuve. «Kādu laiku ēst hačapuri un šašliku ir forši, tomēr arī tie var apnikt,» teic Raimonds, kuram jaunajā restorānā iemīļots ēdiens ir pīle ķiršu mērcē ar zaļajiem salātiem.
Taujāts, kā ar mammas darbīgumu sadzīvo mazais Robins, tētis atzīst – īstenībā puika nav no tiem mierīgākajiem bērniem. «Gadās, ka naktīs jāceļas pat četras reizes, tāpēc baigā gulēšana nesanāk. Kad esmu Latvijā, jūtos kā kūrortā – varu izgulēties,» nosmej Elbakjans un uzsver, ka arī pats ir pārsteigts, kā Tamārai ar visu izdodas tikt galā.
«Viņa taču vēl arī filmējas kulinārijas šovā, kas būs redzams Gruzijas nacionālajā televīzijā. Sieva tur piedalās kopā ar draudzeni. Nevienā brīdī nešaubos, ka Tamāra uzvarēs,» pārliecināts ir Raimonds.
Citas interesantas ziņas lasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!