• Kailfoto skandāls: Influencere Bokāne izmanto Gobzema uzvārdu, lai gūtu peļņu

    Skandāls
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Influencere Sindija Bokāne viesojas raidījumā Kad viņas satiekas, kur atklāj, kā, viņasprāt, kļuvuši publiski viņas kailfoto, kurus savā Instagram profilā ievietojis Aldis Gobzems. Viņa neslēpj – pirmā reakcija bijis patiess šoks!

    Uz jautājumu par to, kā Sindija tikusi galā ar situāciju, kad Gobzems sociālajos tīklos atrādījis viņas intīmās bildes, influencere atbild: «Es nolēmu tam pieiet pilnīgi citādi – es pajokoju par to.

    Es nopublicēju reel, kurā piedāvāju iegādāties manu tiešsaistes apmācību ar kodu Gobzems, saņemot 50% atlaidi.

    Tas ļoti labi aizgāja, dažu dienu laikā nopelnīju savu naudiņu un biju apmierināta ar visu situāciju. Protams, sekotāji turpināja nākt klāt, bet redzēju arī to rezonansi komentāros – viņi pasmējās par to. Tas ir ļoti svarīgi tiem satura veidotājiem, kuriem ir svarīgs savs publiskais tēls. Galvenais ir neieiet tajā grāvī, bet pagriezt to visu uz pilnīgi citu pusi.»

    Taisnības labad gan jāsaka, ka Sindijas pirmā reakcija bijusi pilnīgi citādāka – viņai trīcējušas rokas un pārņēmis pamatīgs šoks. «Es no rīta pat sazvanījos ar advokātu, lai noskaidrotu, kā es varu rīkoties. Nolēmām nogaidīt diennakti un paskatīties, kā tas viss attīstās, pirms sākam rīkoties.»

    Influencere atzīst, ka ar pašu Aldi nav sazinājusies, jo bijusi pārliecināta, ka sarakstes tiks publiskotas un pavērstas pret viņu pašu. Tāpat Sindija nav pieprasījusi morālā kaitējuma kompensāciju, lai izvairītos no spekulācijām, ka viņa atkal pārdodas.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē