• Kailfoto meistars Sokolovs skaļi pameta fotogrāfa karjeru, bet… turpina bildēt!

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    12. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aleksandrs Sokolovs.
    Foto: Facebook
    Aleksandrs Sokolovs.
    Pirms diviem mēnešiem fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs ar emocionālu ierakstu sociālajos tīklos paziņoja, ka beidz fotogrāfa karjeru un izdzēsis visu savu pēdējo desmitgažu darbu. Izrādās, ka tie bijuši tukši vārdi.

    «Labdien, esmu fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs. Nē… Stop. Bijušais fotogrāfs…» pēc tam, kad viņa vārds izskanēja kādā rakstā par neķītrajiem kailfoto bildētājiem, jūnija vidū paziņoja Sokolovs. Emocionāli izklāstīja savu ceļu līdz erotiskajām sesijām un solījās pamest šo profesiju pavisam. Daudzi ņēmās viņu atrunāt, taču Sokolovs klusēja… Kādas klientes sūdzības interneta portālam Aleksandrs izvēlējās nekomentēt.

     Neķītro fotogrāfu skandāls pamazām pieklusa. Toties, it kā nekas dramatisks nebūtu noticis, atkal uzpeldējis fotogrāfs Sokolovs. Lai gan atvadas no fotogrāfa profesijas vēl aizvien lasāmas Sokolova ziņu lentē Facebook, no skumjām viņa sejā vairs nav ne miņas.  

    «Visi zina, ka es neesmu nopietns cilvēks,»

    ar fotokameru rokās Instagram mūs tagad uzrunā Aleksandrs un īsā video dalās ar kārtējo kuriozu no savas darba ikdienas. Līksmi stāsta, kā veikalā meiteņu fotosesijām nupat iegādājies eļļu, pāru fotosesijām – daudz lubrikanta, bet saimniecības vajadzībām –  gumijas cimdus. Viņš bijis labā noskaņojumā, un pie kases sēdējusi simpātiska meitene, Sokolovs kasierei paziņojis, ka viņam vakarā plānojas ballīte, un piedāvājis pievienoties. Viņam par brīnumu meitene, kura turklāt uzreiz viņu atpazinusi, esot piekritusi, bet viņš samulsis un atzinies, ka tas ir joks. Lielu jautrību sociālajos tīklos šis Aleksandra pastāstiņš neizraisīja, toties radās loģisks jautājums.

    «Bet jūs taču paziņojāt, ka beidzat fotogrāfa karjeru,»

    izbrīnīta ir viņa sekotāja Ligita. «Mani nelaiž. Apmēram 150 cilvēku uzreiz apmaksāja fotosesijas.

    Tagad vismaz pusgadu būs jāstrādā triecienrežīmā,»

    tā atteikšanos no apņemšanās pamest šo rūpalu skaidro Sokolovs. Komentāru sadaļā viņš sola ar kasierēm vairs tik skarbi nejokot, bet gan apsvērt «lubrikantu ballītes» rīkošanu, jo gribētāju taču būšot daudz.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē