• Kačiņa vairs netirgos pulverīšus: Vienmēr teicu – nekad neaiziešu no NL kompānijas…

    Slavenības
    Estere Jansone
    13. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Influencere Katrīne Vasiļevska paziņo, ka nolēmusi aiziet no Krievijā bāzētā tīkla mārketinga uzņēmuma «NL International». Viņai esot labāks plāns.

    TV personība un interneta zvaigzne Katrīne Vasiļevska, kuru mēdz dēvēt arī par Kačiņu, vairākus gadus aktīvi darbojās Krievijā bāzētajā tīkla mārketinga uzņēmumā «NL International», kurš izplata dažādus produktus, kas sola izkausēt liekos kilogramus un uzlabot veselību.

    «Tīklu mārketings var piepildīt tavus sapņus,» skandēja Katrīne, kurai izdevās piesaistīt šim biznesam vairākas pašmāju interneta darbones un gūt vērā ņemamus panākumus. Katrīne bieži lepojās ar to, cik labi nopelna ar pulverīšiem. «Šī ir kompānija, kurā tu pats vari nolemt, cik vēlies nopelnīt, jo viss ir skaidri uzrakstīts mārketinga plānā un sekojot tam tu pats kontrolē savu atalgojumu. Un pats labākais te nav griestu un atalgojums var augt katru mēnesi, ja vien to vēlēsies,» klāstīja Katrīne. Viņa neslēpa, ka

    viņas mēneša ienākumi nekad neesot bijuši zemāki par 4000 eiro, un bieži vien pat augstāki.

    Kad sākās karš Ukrainā, daudzi pārmeta latvietēm darbošanos šajā uzņēmumā un peļņas gādāšanu agresorvalstij. Vasiļevska ar asarām acīs aizstāvēja savu rūpalu un turpināja reklamēt slavenos pulverīšus. Tomēr tagad Vasiļevska nolēmusi kaut ko savā dzīvē mainīt.

    Katrīne atrāda, cik mēneša laikā spējusi nopelnīt:

    «Jau 13. jūnijā noslēgsies viens ļooooti svarīgs posms manā dzīvē. Jūs zinat, ka es esmu totāla savas kompānijas patriote un, lai kādi laiki arī izdzīvoti,

    vienmēr teicu – es nekad neaiziešu no NL kompānijas. Tā ir labākā vieta, kur var attīstīties jebkurš,

    šeit var ne tikai pelnīt tā, lai radītu vislabākos dzīves apstākļus savai ģimenei, bet arī izaugt kā cilvēks. Bet…tomēr…pastāvēs, kas mainīsies,» sociālajos tīklos vēsta Katrīne un liek nojaust, ka turpinās darboties skaistumkopšanas nozarē. No šodienas viņa pārejot uz jaunu kompāniju un līdzi ņemot savu komandu un mīļāko produktu no uzņēmuma «NL International». Katrīne mudina savas sekotājas un citas interesentes pievienoties viņas jaunajam izaicinājumam.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē