• Kā tagad izskatās seriāla «Draugi» blondīne Fēbe? Šodien viņa svin 61. dzimšanas dienu!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    30. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Līza Kudrova Fēbes lomā.
    Foto: Publicitātes foto
    Līza Kudrova Fēbes lomā.
    Seriāla «Draugi» zvaigzne Līza Kudrova 30. jūlijā svin 61. dzimšanas dienu. Lai gan pagājuši jau teju 30 gadi, no Fēbes tēla viņa vaļā netiek.

    Šķiet, vēl tikai vakar viņi visi – superpopulārā amerikāņu seriāla Draugi varoņi – bija bezrūpīgi jaunieši, kuri vēl tikai meklēja savu vietu šajā pasaulē. Taču aušīgajai Fēbei šodien jau aprit 61 gads! Viņai vēl aizvien ir tie paši garie, blondie mati, slaidais augums un nebēdnīgais smaids, tikai krunciņu kļuvis mazliet vairāk.

    Līza un viņas skaistā mamma.
    Līza un viņas skaistā mamma.

     

    Līza pieļauj – viņas labā izskata noslēpums ir tajā, ka aktrise visu mūžu rūpīgi sekojusi līdzi savam uzturam un jau daudzus gadus ir pārliecināta veģetāriete.

    Līza piedzima ebreju – ārsta un tūrisma aģentes ģimenē.

    Viņas vecvecāki savulaik emigrēja uz ASV no Baltkrievijas.

    Viņa plānoja iet tēva pēdās – studēja bioloģiju. Taču Kudrovas bērnības draugs ieteica glītajai gaišmatei izmēģināt spēkus kino. Viņa sāka studēt aktiermākslu, taču ilgu laiku šaubījās par savu izvēli. Šķitis – tas tomēr nav domāts viņai. Taču, kad Līza studiju laikā nonāca improvizācijas teātra Groundlings paspārnē, viņā beidzot pamodās aktrise. Aktiermākslas studijas Kudrova pabeidza ar izcilību.

    Līza vēl aizvien ir blonda un slaida.
    Līza vēl aizvien ir blonda un slaida.

     

    Deviņdesmito gadu sākumā Līza devās uz kastingu seriālam Draugi, un viņa uzreiz dabūjusi Fēbes lomu. «Mans aģents ieminējās producentam, ka man piestāvētu cita loma, taču pretī saņēma stingru nē. Manī uzreiz saskatīja cilvēku no citas planētas. Tagad esmu ļoti apmierināta ar savu lomu, jo tā sevī iemesoja visas manas labākās īpašības,» atminējās Līza. Par šo lomu viņa bija nominēta Emmy balvai sešas reizes! Un saņēma to 1998. gadā – kā labākā otrā plāna aktrise komēdijseriālā.  

    Fēbe un Ross.
    Fēbe un Ross.


    Draugu laiku Līza vienmēr atceras ar lielu mīļumu – aktieri patiešām kļuvuši ļoti tuvi, un šīs draudzības turpinās vēl aizvien.

    Kortnija Koksa jau daudzus gadus ir Līzas labākā draudzene.
    Kortnija Koksa jau daudzus gadus ir Līzas labākā draudzene.

     

    Lai arī pēc tam Līzai bijušas arī citas lomas kino projektos, viņa skatītājiem vienmēr būs Fēbe. « Draugi bija pārāk spilgta komēdija, un ir grūti pārliecināt citus, ka varu būt kas cits – ne tiaki Fēbe. Un es patiešām nemaz nelīdzinos Fēbei.Man patīk viņas humora izjūta un vieglums, ar kādu viņa uztver pat visai briesmīgas savas dzīves situācijas. Taču es pat ģērbjos pavisam citādi! Turklāt

    esmu vienmīle, bet Fēbe puišus mainīja kā zeķes,» skaidro Līza.  

    Pirms 30 gadiem Līza apprecējās ar uzņēmēju Mišelu Sternu, un drīz vien pasaulē nāca abu dēls Džulians.

    Aktrise atzinās, ka līdz 31 gada vecumam viņa bijusi jaunava.

    «Jā, es cietos līdz kāzām. Manam izredzētajam bija jānovērtē mans gods un tā laime, kas viņam tikusi – padarīt mani par sievieti. Tā arī notika,» neslēpa Līza.

    Līzas lepnums dēls Džulians.
    Līzas lepnums dēls Džulians.

     

    Starp citu, Līzas varone Fēbe seriāla tika pie mazulīša ar mākslīgās apaugļošanas palīdzību, jo viņai vajadzēja piesegt aktrises īsto grūtniecību. Līza Kudrova vienmēr ir teikusi – vienīgais, ko pa īstam nožēlo, ir tas, ka viņa nesaņēmās otram bērnam.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē