• Kā tagad dzīvo sunītis Mailo, no kura atteicās Agritas Bindres ģimene

    Dzīvnieki
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Agrita Bindre un Mailo, kuru viņa pirms teju pusotra gada pameta.
    Foto: Fotokolāža (no izdevniecības Žurnāls Santa arhīva)
    Agrita Bindre un Mailo, kuru viņa pirms teju pusotra gada pameta.
    Pēc tam, kad Bindres ģimene kameru priekšā atteicās no sava suņa Mailo, TV šovs sadarbību ar pārtrauca. Tagad Agrita ar savam atvasēm atkal atgriezusies TV ekrānos, bet Mailo dzīvē tik pozitīvas pārmaiņas gan nav vērojamas.

    Agrita Bindre šovā Ģimene burkā jau atkal rada savu ikdienu, taču viņai ik pa laikam tiek atgādināts iemesls, kādēļ sadarbība ar ģimeni tika patraukta. Pirms teju pusotra gada Agrita kopā ar vecāko meitu aizveda savu suni Mailo uz kādu lauku sētu un pieslēdza pie ķēdes. Skatītāji bija sašutuši. Suns no ķēdes tika atsvabadināts un nogādāts  patversmē. 
    Agrita uzskata, ka ar savu dzīvi var iedvesmot daudzas vientuļās mammas, tikmēr viņas bijušā sunīša dzīve nebūt nav tik iedvesmojoša. 
    «Smaidīgs, draudzīgs un lustīgs. Mierā nav ne mirkli. Iet, diet, skriet, rotaļāties, peldēties, mācīties! Un vēl stiķu niķus strādāt, ja laiks būs garš un saimniekiem laika nebūs…» tā suni raksturo dzīvnieku patversme  Ķepu ķepā.
    Jau teju pusotru gadu viņi cenšas atrast Mailo mājas, taču mēģinājums adoptēt šo suni beidzies nesekmīgi. Mailo atgriezās patversmē un aizvien gaida savu īsto saimnieku.

     «Mailo gaida ar nepacietību. Jo pacietība nav viņa stiprā puse,»

    neslēpj patversmes darbinieki un uzsver, ka dzīvnieks ir aizrautīgs, bet izklaidīgs. Tāpēc veiksmīgai dzīvei ar jauno saimnieku viņam obligāti nepieciešams kinologs un suņu skoliņa. Turklāt suns piemērots tikai tādam saimniekam, kuram nav citu majdzīvnieku. 

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē