• «Jumpravas» mūziķi pēc šķiršanās no sievām uzsāk kopdzīvi

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64 un LETA
    Latviešu leģendārās grupas «Jumprava» dalībnieki pēc šķiršanās no sievām uzsākuši kopdzīvi laukos Raunas novadā, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

    Grupas Jumprava dalībnieki —  Aigars Grāvers, Aigars Grauba un Aigars Krēsla  — nu dzīvo zem viena jumta un saimnieko «Brīvzemniekos». 

    «Kādreiz, nu reāli ļoti sen, man sapnī bija tāda kā vīzija, ka būtu forši, ja mēs grupas biedri, būdami arī draugi, kādudien visi nopirktu kopīgu māju laukos un dzīvotu kopā. Nebiju domājis, ka kādudien tas arī īstenosies dzīvē, bet nu tieši tā ir sanācis,» žurnālam pastāsta Aigars Krēsla. 

    Pirms vairākiem gadiem senu, neapdzīvotu lauku māju Raunā iegādājies mūziķis Aigars Grauba, kurā pamazām uzsācis atjaunošanas darbus. Pagājušajā gadā izira Aigara Krēslas attiecības, un Grauba viņam piedāvājis pārvākties uz tukšo lauku māju. Pēc laika turp pārvācies arī Aigars Grāvers, kurš pirms dažiem gadiem šķīries no sievas. Visbeidzot arī izjukusi paša Graubas laulības dzīve un arī viņš pārcēlies uz lauku mājokli. Tā visi Aigari nonākuši zem viena jumta, vēsta žurnāls «Kas Jauns». 

    Aigars Grāvers no sievas TV producentes Aijas Strazdiņas šķīrās 2018. gadā, Aigars Grauba un mākslas kuratore Inga Šteimane pēc nesaskaņām saistībā ar vakcinēšanos pret Covid-19 šķīrās pagājušā gada pavasarī. Tajā pašā laikā izjukušas Aigara Krēslas un Sandras Paegles attiecības. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē