• Judzis savai bijušajai grupai Dzelzs vilks velta stiprus vārdus un sāk visu no jauna Anglijā

    Mūzika
    Gita Vīksne
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mārcis Judzis.
    Foto: Facebook
    Mārcis Judzis.
    Pēc Dzelzs vilkā nospēlētajiem 23 gadiem bundzinieks Mārcis Judzis no grupas aizgāja, pārdeva bungas un apņēmās uz skatuves vairs nekad nekāpt. Taču tad viņš Anglijā satika grupu Murman.

    «Kā jau tas citreiz mūsu dzīvēs gadās, tu vienkārši satiec pareizos cilvēkus pareizajā brīdī, un – viss notiek,» žurnālam Privātā Dzīve atklājis bundzinieks Mārcis Judzis, kurš ar skandālu pagājušā gada izskaņā pameta Latvijas mūzikas telpu. «Liktenis ar mani atkal ir izspēlējis jokus. Nu nelaiž tā skatuve mani prom,» teic Mārcis, kurš tagad kļuvis par rokgrupas Murman bundzinieku.

    «Murman ir jauns sākums manā dzīvē. Nu jau vairs ne Latvijā, bet gan Anglijā.

    Bāzējamies Londonā, grupas sastāvs mums ir raibs – bez manis, latvieša, ir solists brits David Murdoch, basu spēlē francūzis Felix Paillette, bet ģitāru – itālis Dom Corapi. Katrs esam ar savu unikālu mentalitāti, tradīcijām, humoru, kulināriju, bet mūs vieno patiess un spēcīgs rokenrols,» teic Mārcis.

    Mārcis Judzis ar saviem jaunajiem domubiedriem.
    Mārcis Judzis ar saviem jaunajiem domubiedriem.

    Murman vairākas dziesmas ierakstījusi pasaulslavenās grupas The Cure producenta studijā. «Šobrīd veicam pārrunas ar vairākiem producentiem, lai ierakstītu manu dziesmu Say You Love Me Now, kas Radio SWH gada topā pirms dažiem gadiem ieņēma godpilno pirmo vietu. Ceru, ka Murman izpildījumā tā iekaros Anglijas radio stacijas. Šobrīd gatavojamies koncertiem, tuvākais paredzēts 5. oktobrī Londonā, bet šobrīd tiek organizēta turneja pa Angliju,» teic Mārcis. Viņš pārliecināts, ka grupa kādreiz ieradīsies ar koncertu arī Latvijā. «Judža bungu ritms Latvijā visus vēl iekustinās,» sola viņš.

    Vecajā, labajā grupā «Dzelzs vilks».
    Vecajā, labajā grupā «Dzelzs vilks».

    Atminoties grupu Dzelzs vilks, Mārcis teic, ka tā savulaik bija visa viņa dzīve. «Tā bija beznosacījumu mīlestība un simtprocentīga atdeve it visā. Tas man bija skaists laiks, kuru vairs nepagriezt atpakaļ. Dzelzs vilks vienmēr dzīvos manā sirdī, tāpat kā Juris, Kaspars, Kārlis un Armands,» teic Mārcis.

    Par dzīvi Anglijā viņš stāsta, ka ir pilns enerģijas, daudz laika pavada svaigā gaisa un, šķiet, ir apceļojis visu Angliju. «Bieži sazvanos ar Arni Bikšu, kārtīgi izsmejamies par kopā piedzīvoto. Bet vispār – mana dzīve ir uzņēmusi kursu «visu no jauna», un, ja godīgi, tad es par to priecājos un izbaudu to. Esmu laimīgs, mīlēts un mīlu.»

    Citas interesantas ziņas lasiet jaunākajā žurnāla Privātā Dzīve numurā!

    • Kā Guntis Ulmanis sagaidīja 85. jubileju
    • Avotiņi zelta kāzas nosvin ar zaļumballi
    • Ints Teterovskis ar visām drēbēm metas baseinā
    • Jauns pāris? Inese Vaidere uz teātri dodas ar pavadoni
    • Skandāls! Vai slavenību tetovētājs Vadims Carenko sitis mīļoto?
    Privātā Dzīve nr38/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē