• Jānis Jarāns uz svētkiem gatavo brīnumgardu zupu. Buljonu vien vāra diennakti

    Evija Kalnbērza
    24. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    «Cik atceros Jāņu svinības, man mājās vienmēr bijis trīsdiennieks, jo nākamajā dienā pēc Jāņiem man ir dzimšanas diena,» teic aktieris Jānis Jarāns.

     «Neatceros ne reizi, kad dzimšanas dienā būtu saņēmis dāvanu. Visi tik atnāk, uzliek man galvā vainagu, un es viņus cienāju ar paša gatavotu soļanku,» smej aktieris Jānis Jarāns, kuramšis ir viskarstākais svētku laiks. Zupu saviem ciemiņiem viņš taisa visīstāko – tajā ir triju veidu gaļa, žāvēta desa, sardele, cīsiņš un nieres.

    «Divas dienas iepriekš taisu sagataves – visu sagriežu, apcepu. Tad diennakti vāru buljonu no cūkas stilbiņa. Pēc tam visu lieku kopā. Sanāk kārtīga zupa, nevis kā tagad kafejnīcās pieejamā.

    Mums jau tagad viss ir ātrais – sekss, paēšana, novēlēšana…

    Un pēc tam paši brīnās, kāpēc viss ir – kā jau parasti,» secina Jānis.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē