• Jāni Jubaltu 50. dzimšanas dienā sveic gultā

    Personības
    Estere Jansone
    24. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/Prāta Vētra
    Šodien, 24. augustā, grupas Prāta Vētra dibinātājs Jānis Jubalts svin 50 gadu jubileju. Šim lielajam notikumam par godu grupas biedri sagādājuši asprātīgu pārsteigumu – apsveikumu gultā.

    «Mūsu viedais, asprātīgais un virtuozais draugs Jānis Jubalts ir jaunas ēras sākumā!» vēsta grupa Prāta Vētra. Savu mīļo draugu, ģitāristu grupas biedri sveikuši jau pašā rīta agrumā, kamēr viņš vēl atradies gultā. Prāta Vētras puiši bija pieskaņojušies Jubalta guļamistabas interjeram.

    Arī dāvanas draugi bija piemeklējuši atbilstoši Jubalta guļamistabas iekārtojumam – Kaspars Roga bija sagādājis lielu keramikas ziloni, Māris Mihelsons – gliemežvāka trauku ar vīnogām, bet grupas solists Renārs Kaupers dāvāja draugam ziloņa trauku ar konfektēm. Puiši Jubaltam teikuši asprātīgus novēlējumus. 

    Savukārt Jubalta meita Odrija publiskojusi bildes, kurā gaviļnieks redzams konfeti jūrā un svinībās uz kuģīša. Tur viņš nospēlējis Prāta Vētra leģendāro dziesmu Tu izvēlējies palikt.

    Jubalts ir dzimis 1974. gada 24. augustā. 1989. gadā viņš kopā ar skolas un kora biedriem Renāru Kauperu, Gundaru Mauševicu, Kasparu Rogu un Māri Mihelsonu dibināja grupu Prāta Vētra.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē