• Izjukusi Annas Rozītes un Ginta Federa laulība: Šobrīd notiek šķiršanās process

    Slavenību šķiršanās
    Marta Kalniņa
    28. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Šis gads pārsteidz ar paziņojumiem par šķiršanos – viens pēc otra izjūk slaveni, šķietami saticīgi un saderīgi pāri. Nu par laulības izjukšanu pavēstījusi arī kādreizējā TV personība Anna Rozīte.

     

    Šajā nedēļas nogalē par lēmumu šķirt savu un sabiedrisko attiecību speciālista Ginta Federa laulību pavēstījusi pasākumu vadītāja un uztura speciāliste Anna Rozīte. «Gribu apstiprināt baumas par manas laulības šķiršanu. Šobrīd tiešām notiek šķiršanās process,» svētdien sociālajos tīklos ierakstīja Anna un piebilda, ka plašākus komentārus par notiekošo nesniegs.  

    Annas un Ginta Federa laulība ilga sešus gadus. Viņu mīlasstāsts sākās 2015. gadā, bet 2018. gada jūlijā tika svinētas kāzas. Abiem šī ir otrā laulība. Kopēju bērnu Gintam un Annai nebija.

     Lai arī jau sen romantisko bilžu birums, kāds bija laulības pirmajos gados, bija izsīcis, šķita – abu laulībā viss ir kārtībā. Pēdējos gados Rozīte un Feders iekārtoja glaunu ģimenes māju. Federam gan pēdējā laikā bijušas nepatikšanas un pat tiesu darbi, taču Anna nekad šīs lietas nekomentēja.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē