• Ilze Pīlēna par iepazīšanos ar vīru: Skatoties ar šodienas acīm, paldies Dievam, ka es ļāvos

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Evija Trifanova / LETA
    Uzņēmēja Ilze Pīlēna atminas, kā iepazinusies ar savu vīru – arhitektu un uzņēmēju Uldi Pīlēnu. Ilze neslēpj – sākotnēji viņi ir bijuši tikai kolēģi.

    «Es sāku strādāt UPB holdings kā mārketinga direktore. Tajā laikā mēs katrs bijām savā ģimenē un savās attiecībās. Nebija ne mazākās domas, ne nojausmas – ne mazākās kripatiņas! Pagāja 5 gadi un es izšķīros no sava vīra, tad arī sāku pamanīt Ulda uzmanības apliecinājumus. No sākuma likās, ka tas nevar būt, man rādās!» stāsta Ilze Pīlēna.

    «Viņš aicināja mani pusdienās, runājām par darbu. Nodomāju – nu labi, biznesa pusdienas. Bet pārāk bieži tās pusdienas bija! Un tā pamazām, pamazām līdz paskatījos uz viņu ar citādākām acīm,» atminas Pīlēna.

    «Nebija viegli ļauties – mēs vienā uzņēmumā, viņš vadītājs. No sākuma bija grūti noformulēt tās sajūtas. Ja nu neizdodas viss tā, kā iecerēts? No sākuma ilgi domāju un arī atteicu, bet tad jūtas ņēma virsroku, nebija vairs kur sprukt. Un skatoties ar šodienas acīm, paldies Dievam, ka es ļāvos. Es domāju, ka nemaz citādāk nevarēja būt – mēs jebkurā gadījumā būtu satikušies,» tā Ilze Pīlēna.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē