• Īlons Masks kļūst pat tēti divpadsmitajam bērnam. Viņš aicina arī citus radīt vairāk bērnu

    Bērni
    Estere Jansone
    25. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia
    Uzņēmējs un miljardieris Īlons Masks atklājis, ka jau kādu laiku ir divpadsmit bērnu tēvs. Bērniņš nācis pasaulē šā gada sākumā, taču līdz šim par šo priecīgo vēsti klusējis.

    Miljardieris Īlons Masks var lepoties par kuplu ģimeni. Šā gada sākumā Maska mīļotā sieviete Šivona Zilisa laida pasaulē viņa divpadsmito bērnu, kura vārdu un dzimumu uzņēmējs neatklāj. Pārim jau ir divi kopīgi bērni – dvīņi Straiders un Azura, kas dzima vien mēnesi pirms mūziķe Graimsa ar surogātmātes palīdzību laida pasaulē Īlona devīto bērnu – Tehno. Ar dziedātāju Graimsu Īlonam ir trīs bērni.

    Maska trīs jaunāko bērnu māmiņa, 38 gadus vecā Šivona Zilisa ir viņa smadzeņu implantu uzņēmuma Neuralink izpilddirektore. Zilisa ir dzimusi Kanādā  un ir saņēmusi prestižās Jeilas universitātes bakalaura grādu ekonomikā un filozofijā. Viņa ar Masku iepazinusies tālajā 2015. gadā, vēsta portāls Page Six.

    Miljardieris Īlons Masks allaž ir bijis atklāts par savu kuplo ģimeni un aicināja arī citus līdzdzilvēkus radīt raženas ģimenes. 2022. gadā Īlons sociālaojs tīklos izteica viedokli, ka mūsdienās cilvēkiem ir jādomā, kā palielināt dzimstību.

    «Dzimstības samazināšanās ir lielākās briesmas, ar kurām šobrīd saskaras civilizācija,»

    raksta uzņēmējs.  Viņš akcentē, ka jau šobrīd lielākajā daļā rietumvalstu piedzīvo katastrofālu depopulāciju. Masks norāda, ka uz katru sievieti vidēji jādzimst vismaz 2,1 bērns, lai nākotnē cilvēki varētu dzīvot komfortabli.

    Pērn politiskajā festivālā Arteju, Itālijā Masks sacīja, ka ar imigrāciju nevarēs atrisināt demogrāfijas problēmas Eiropā. Savā runā uzņēmējs mudināja itāļus un citus attīstīto valstu iedzīvotājus radīt vairāk bērnu, pretējā gadījumā «Itālijas, Francijas vai Japānas kultūras nākotnē vienkārši izzudīs».

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē