• Ievas Meliņas atzīšanās 30 gadus pēc uzvaras skaistumkonkursā: Man bija smags posms

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    «Mis Latvija’95» Ievai Meliņai šoruden būs apaļa jubileja, un viņa ir četru bērnu mamma. Jutekliska un seksīga fotosesija žurnālā «Klubs» ir viņas pirmā publiskā parādīšanās pēc teju 30 gadiem. Pa šo laiku Ievas dzīve mainījies daudz kas…

    «Līdz šim vairāk biju iegājusi ģimenes dzīvē – mājas, bērni. Tad notika dažādi pagrieziena punkti, līdz sapratu, ka neizmantoju savu potenciālu. Caur šo  fotosesiju ieraudzīju sevi no malas. Tā man bija brīnišķīga terapija,» atzīstas skaistumakaraliene Ieva Meliņa, kura piekrita drosmīgam izaicinājumam – atklātai un jutekliskai fotosesijai žurnālā «Klubs. «Katram ir savs veids.

    Vieni iet pie psihologa, psihoterapeita – arī es tā esmu ­mēģinājusi,

    bet varbūt neatradu savu cilvēku. Līdz šim tas licies pa tukšo. Fototerapija liek iztaisnot mugurkaulu, tu ieraugi sevi, un… Protams, visiem ir novecošanas procesi, kad liekas – tas nav labi un tas, bet bildēs pirmām kārtām redzi, ka esi sieviete, nevis mamma,» atklāta ir Ieva.

    Kopš brīža, kad Ievai galvā tika uzlikts skaistumkaralienes kronis, daudz ūdeņu aiztecējis. Ieva piedzīvojusi šķiršanos no savu četru bērnu tēva.

    «Pēc šķiršanās vairākus gadus man bija smags posms, daudz jautājumu.

    Bija jāuzdrošinās sākt lietas, ko līdz tam nedarīju. Laulības dzīvē biju mājsaimniece. Un neizmantoju savus talantus, nedarīju to, kas jādara. Dzīve uzliek pārbaudījumu. Ar piespiešanu, ar varu bija jāsāk iet savu ceļu. 45 gados biju izdegusi. Bet tagad – kā atdzimusi. Jūtos piepildīta,» teic Meliņa. Viņa sevi atradusi skaistumkopšanas lauciņā – strādā par kosmetoloģi.

    «Beidzot laikam jūtos pieaugusi.

    Es vienkārši dzīvoju, reāli izbaudu. Bērni izauguši. Ir daudz vairāk laika sev. Jā, jūtos pārliecināta par sevi! Tik ilgi ir dzīvots pēc priekšrakstiem, un tad tu sāc dzīvot brīvi, jo es esmu es,» saka Ieva.

    Ievas Meliņas fotosesiju skati un interviju ar skaistumkaralieni lasi žurnālā Klubs un digitālajā žurnālā Santa+!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē