• Holivudas saldumiņš Bredlijs Kūpers ticis pie jancīgas bārdas un 20 gadus jaunākas dāmas

    Slavenības
    Estere Jansone
    13. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/justjared
    Filmas «Paģiras» un «Zvaigzne ir dzimusi» aktieris Bredlijs Kūpers mainījies līdz nepazīšanai. Viņš manīts Ņujorkas ielās pavisam neierastā izskatā – ar dīvaini noskūtu bārdu.

    49 gadus vecais aktieris Bredlijs Kūpers pārsteidzis fanus ar jaunu imidžu, kas zibens ātrumā izpelnījās fanu kritiku. Kūpers jaunajā izskatā notverts pēc randiņa ar 20 gadus jaunāko moedeli Džidži Hadidu. Elegantais un šarmantais aktieris nu ielās izgājis ar savādi noskūtu bārdu – tā līdzinoties filmas Vilknadzis Hjū Džekmena atveidotajam galvenajam varonim Loganam, vēsta portāls People. Aktieris atstājis savu biezo bārdu, bet izskuvis lielu apli zem mutes, atsedzot zoda daļu.

     

     

    Kamēr daži fani min, ka Holivudas smukulītis Kūpers bārdas sakārtojumu mainījis kādai lomai, tomēr citi pauž, ka pie neparastajām pārmaiņām aktiera imidžā vainojama beisbola spēle. Tajā zaudējusi Kūpera iecienītā komanda Mets, un, iespējams, zaudējums derībās, aktierim nācies samierināties ar savdabīgu ārieni.

     

    Modele Džidži Hadida.
    Modele Džidži Hadida.

     

    Aktieris Bredlijs Kūpers kopš pērnā gada oktobra ir attiecībās ar 20 gadus jaunāko modeli Džidži Hadidu. Ārvalstu mediji vēsta, ka slavenību pāri sapazīstinājuši Bredlija Kūpera bijusī draudzene un bērna māte, modele Irina Šeika un kāds kopīgs paziņa.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē