• Holivudas aktrise Rebela Vilsone apņēmusi par sievu latviešu dizaineri Ramonu

    Slavenību kāzas
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ramona Agruma un Rebela Vilsone
    Foto: Instagram/Rebel Wilson
    Ramona Agruma un Rebela Vilsone
    Sestdien, 28. septembrī, Austrālijas aktrise Rebela Vilsone teikusi «Jā» vārdu latviešu dizainerei Ramonai Agrumai. Abas dāmas kāzas svinējušas greznā vietā – Sardīnijā.

    Aktrise Vilsone un dizainere Agruma kāzām brieda jau divus gadus un nu beidzot viņas ir oficiāli ieceltas sievu kārtās, ziņo portāls People. Kāzas notikušas sestdien, Itālijas gleznainajā salā Sardīnijā.

    Vilsone Agrumu kā savu izredzēto stādīja priekšā 2022. gada jūnijā. Viņa savos sociālajos tīklos publicēja attēlu, kur abas sievietes bija redzams mīļi apskāvušās.

    «Es domāju, ka meklēju savu Disneja princi… Bet varbūt man īstenībā vajadzēja Disneja princesi,»

    par Ramonu rakstīja Rebela.

    Nepagāja ne gads, kad aktrise cēli lūdza savas sirdsdāmas roku. Viņa bija parūpējusies par īpaši romantisku noskaņu, kas liktu justies īpašai ikvienai meitenei – Rebela latviešu dizaineri Valentīna dienā aizveda uz Disnejlendu un bildināja viņu pašā Disneja pils pakājē. Ramona todien tika pie iespaidīga zīmola Tiffany’s gredzena.

    Jau pēc desmit mēnešiem kopš bildinājuma sieviešu pāris sagaidīja savu pirmdzimto, kuru iznēsāja surogātmāte.

    Agruma un Vilsone meitiņu nosauca par Roisu Lilianu. Taču ar vienu bērnu meitenēm nepietiek – pērn Vilsone izteicās, ka abas alkst sagaidīt arī otru bērniņu.  

    Ramona Agruma ir latviešu dizainere, kas savu karjeru ir kaldinājusi Losandželosā, ASV. Te viņa radījusi savu apģērbu un aksesuāru zīmolu «Lemon Ve Limon». Iepriekš Agruma ir dzīvojusi Latvijā, beigusi tiesību zinātņu studijas Latvijas Universitātē.

    Aktrises Vilsones sieva Ramona Agruma «treknajos gados» nereti manīta smalko aprindu pasākumos Rīgā. Agrumai Vecrīgā ir bijis savs restorāns, kurā bieži apgrozījušies sabiedrībā zināmi ļaudis. Sievietes tēvs ir uzņēmējs un politiķis Armands Agrums, kurš iepriekš ir bijis kādreizējā Ministru Prezidenta Einara Repšes ārštata padomnieks. Savulaik Agrums darbojās arī kā fonda «Prioritāte» vadītājs, kas asi kritizējis homoseksualitāti un tās afišēšanu. 

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē