• Grencberga par romantiku ar Džilindžeru: Varam 3 dienas neiziet no guļamistabas

    Inga Grencberga
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Inga Grencberga un Dž.Dž.Džilindžers.
    Foto: Picture Agency
    Inga Grencberga un Dž.Dž.Džilindžers.
    Rakstniece Inga Grencberga viesojas raidījumā «Kad viņas satiekas», kur dalās savā pieredzē par ceļojumiem kopā ar vīru, režisoru Džilindžeru, stāstot, kā šie braucieni palīdz viņiem atrast romantiku un nostiprināt attiecības. Inga uzsver, ka kopīgie piedzīvojumi un jaunu vietu atklāšana sniedz iespēju izbēgt no ikdienas rutīnas un piedzīvot jaunus, neaizmirstamus brīžus.

    Inga Grencberga stāsta, ka ceļojumi rada unikālas atmiņas, kas palīdz stiprināt saikni starp partneriem. Gan spontāni piedzīvojumi, gan rūpīgi plānoti ceļojumi sniedz iespēju piedzīvot ko jaunu un neaizmirstamu.

    «Droši vien, ka klišejiska tā romantika, bet sanāk aiziet kādās feinās vakariņās uz restorānu, par kuru esi lasījis, ka tas ir labākais konkrētajā piekrastē. Gribas arī pagulēt pludmalē un lasīt grāmatas, bet tikpat labi varētu arī trīs dienas neiziet no guļamistabas. Mums ir ļoti laba saskaņa ar vīru, jo mums ir vienādas gaidas pret to, kam ir jābūt atvaļinājumā.»

    «Man personīgi ir sajūta, ka vairs negribas visur skriet un visu paspēt. Aiziet uz Luksemburgas dārziem un vienkārši sēdēt stundām uz soliņa, nevis veltīt trīs stundas Luvrā, kas tāpat būs par maz,» stāsta Inga Grencberga.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē