• Gobzems jau pošas atpakaļ uz Latviju? Viņam esot varens plāns!

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    25. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    «Esmu nolēmis – darīšu visu, lai atklātu korumpētos policistus un prokurorus un aizstāvētu ģimenes ar bērniem,» to, kāpēc nolēmis atgriezties politikā, žurnālam Privātā Dzīve skaidro skandalozais eksdeputāts.

    Spert šādu soli bijušo Saeimas deputātu Aldi Gobzemu pamudinājusi dalība Eiropas Parlamenta vēlēšanās, kurās viņš startēja apvienības Jaunlatvieši sarakstā. Gobzemam plusiņus ielika 2648 balsotāji, un viņš no pēdējās 17. vietas sarakstā pacēlās uz otro. «Šajās vēlēšanās es vispār neko nedarīju, ar šo partiju arī nekādi nesaistījos, vien piekritu, lai iekļauj manu vārdu sarakstā.

    Man bija grūti atteikt, jo tur startēja divi cilvēki, kuri iepriekš bija sargājuši manus bērnus un dzīvesvietu.

    Tā bija mana pateicība. Visa mana reklāmas kampaņa bija viens video aicinājums sociālajos tīklos. Tas nav nekas, salīdzinot ar rezultātu. Tātad tas nozīmē, ka sabiedrībai esmu vajadzīgs, viņi novērtē un ir gatavi mani atbalstīt,» spriež Gobzems.

    «Līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām man ir divi gadi, bet tām gatavoties sākšu tagad,» norāda ekspolitiķis, kurš jau divus gadus ar bērniem dzīvo Spānijā.

    «Ir daļa pasākumu, kurus esmu spējīgs veikt no Spānijas. Bet, tuvojoties nākamajām Saeimas vēlēšanām,

    taisos arī fiziski atgriezties Latvijā, jo man taču vajadzēs tikties ar cilvēkiem, skaidrot,» teic viņš.

    Gobzems teic, ka, atgriežoties politikā, neplāno taisīt jaunu partiju, bet pievienoties jau esošai. Kurai – viņš gan vēl nezina. «Man ir pietiekami daudz enerģijas, zināšanu un harismas. Ir pienācis laiks skaļi saukt vārdus un uzvārdus konkrētās nozarēs. Ar konkrētiem faktiem un konkrētām lietām, kuras netiek izmeklētas,» sola bijušais Saeimas deputāts. «Esmu savācis pietiekami lielu pierādījumu apjomu un līdz vēlēšanām izgaismošu to milzīgo zirnekli, kas valda policijā un prokuratūrā, sākot no pašiem augstākajiem ešeloniem. Tas ir pie vainas, ka Latvijas valsts ir tik nabadzīga. (..) Atgriežos politikā, lai iztīrītu visu to korupcijas midzeni,» uzsver Gobzems.

    Vairāk lasi žurnālā Privātā Dzīve!

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē