• Gluzunovs beidzot pastāsta visu: Kāpēc bija cietumā?

    Pieredze
    Zane Piļka- Karaļeviča
    12. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna un Artjoms Gluzunovi.
    Foto: No izdevniecības «Žurnāls Santa» arhīva
    Elīna un Artjoms Gluzunovi.
    Pēc divu mēnešu ilgas pavadīšanas apcietinājumā dziedātājas Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs un bērnu tēvs Artjoms Gluzunovs atkal ir uz brīvām kājām. Nekas gan vēl nav beidzies, un izmeklēšana turpinās, taču viņš cer, ka cietumā atgriezties vairs nevajadzēs.

    Žurnālam Privātā Dzīve Artjoms Gluzunovs atzīst: «Jūtos kā jūrnieks, kurš atgriezies no vairāku mēnešu ilga reisa. Vēl šūpojos.» Šobrīd viņam piemērots drošības līdzeklis – policijas uzraudzībā un aizliegums izbraukt no valsts. «Divas reizes nedēļā man jāiet policijā atzīmēties, bet mājās jābūt ne vēlāk kā vienpadsmitos vakarā. Neviens to ne reizi nav pārbaudījis. Es gan necenšos šos noteikumus pārkāpt,» saka viņš.

    Jautāts par aizturēšanu Gluzunovs teic: «Par narkotiku kontrabandu.

    Sīkāk komentēt šīs apsūdzības negribu, jo tiesa lems – esmu vainojams vai tomēr ne. Katrā gadījumā mana sirdsapziņa šajā ziņā ir tīra.» Gluzunovs norāda, ka policija viņu aizturēja, jo «bija veikts kaut kāds sūtījums ar manu telefona numuru. Ar to pilnībā pietika, lai mani saņemtu ciet». Artjoms saka – aizturēšana viņam nebija nepatīkams pārsteigums. «Es to gaidīju. Mani jau bija informējuši, ka kaut kas tāds drīzumā varētu notikt. Torīt braucu izņemt mēbeles, kad pēkšņi Brīvības ielā mani ielenca trīs policijas mašīnas un paziņoja, ka tieku apcietināts. Poliči malači – tiešām smuki nostrādāja,» likumsargu darbu uzslavē Gluzunovs.

    Par to, kā aizritējuši divi mēneši cietumā, plaši lasiet žurnāla Privātā Dzīve jaunākajā numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē