• Gluzunovas mīļotais kritizē viņas apģērbu: Velc kaut ko citu vai nekur neiesi!

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Artjoms un Elīna Gluzunovi.
    Foto: No privātā arhīva
    Artjoms un Elīna Gluzunovi.
    Elīna Gluzunova šovā «Slavenības. Bez filtra» atklāj, ka dzīvesbiedrs Artjoms sācis uzvesties nepieņemami – piemēram, pēdējo reizi esot bijis strīds par to, ka viņa bija sapucējusies, lai kopā ar draudzeni dotos uz koncertu. Artjomam viņas izvēlētais apģērbs galīgi neesot paticis.Elīna Gluzunova šovā «Slavenības. Bez filtra» atklāj, ka dzīvesbiedrs Artjoms sācis uzvesties nepieņemami – piemēram, pēdējo reizi esot bijis strīds par to, ka viņa bija sapucējusies, lai kopā ar draudzeni dotos uz koncertu. Artjomam viņas izvēlētais apģērbs galīgi neesot paticis.

    Elīna stāsta, ka Artjoms viņu cenšas kontrolēt. Piemēram, kad devusies ar draudzeni uz koncertu, viņš esot teicis, ka mājās jābūt tieši 22:00. Bet strīds gan esot izveidojies par ko citu – viņa nebija saģērbusies viņam pa prātam.

    «Mums par to apģērbu vienkārši ir kašķi visu laiku. Ikdienā staigāju tāda nekāda, bet, kad man ir kaut kur jāiet, esmu uzkrāsojusies, sapucējusies, tas viņam nepatīk. Viņš man teica: «Tev šis ir jānovelk vai tu nekur neiesi!»

    Man tas liekas neadekvāti! Uzskatu, ka no kontroles attiecības ļoti cieš. Un, ja kāds tevi kontrolē, viņš par sevi nav pārliecināts, viņš ļoti satraucas. Un tas rada šo te neuzticības sajūtu. Līdz ar to, attiecības sāk šķobīties,» atklāj Elīna Gluzunova.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē