• Gluzunova slepus tikusies ar Endziņu, kamēr viņas mīļotais bērnu tēvs atradās cietumā

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Artjoms un Elīna Gluzunovi - šķiras vai tomēr atkal kopā?
    Foto: No privātā arhīva
    Artjoms un Elīna Gluzunovi - šķiras vai tomēr atkal kopā?
    Elīna Gluzunova ir ne tikai dziedātāja, bet kā pati sevi raksturo – «dzelteno» virsrakstu īpašniece, kura ne reizi vien ar jaunu skandālu nonāk žurnālu un mediju uzmanības centrā.

    Nu viņa pievienojusies pašmāju šovam «Slavenības. Bez filtra», kur Elīna dalās kādā dzīves pavērsienā. Kamēr viņas vīrietis un bērnu tēvs Artjoms atradās ieslodzījuma vietā, Elīna uzsāka romantiskas attiecības ar kādu Latvijā zināmu un skandalozu vīrieti, kas turklāt ir arī Artojma draugs. Tomēr mīlnieku attiecības vairs nav tik rožainas – tagad tās ir beigušās ar lielu blīkšķi.

    Elīna Gluzunova šovam «Slavenības. Bez filtra» ir pievienojusies ar meksikāņu seriāla cienīgu drāmu, jau pirmajā sērijā atklājot, ka laikā, kad viņas bērnu tēvs Artjoms bijis cietumā, dziedātājai izveidojušās attiecības ar bēdīgi slaveno Niku Endziņu. Nu abu starpā romantika ir izplēnējusi, tagad bijušie mīlnieki ir kā uz nažiem. Izrādās, ka Niks vienlaicīgi ir ticies ar vairākām sievietēm, kamēr Elīnai teicis, ka vēlas viņu precēt un veidot kopīgu nākotni.

    «Slavenības. Bez filtra» jaunās sezonas pirmajā sērijā Elīna gaida Niku pie septītajām debesīm jeb īslaicīgās aizturēšanas izolatora. «Kāpēc viņš ir šeit? Tāpēc, ka viņu savāca par narkotiku glabāšanu. Viņš ir tas cilvēks, kuram pavisam noteikti nevar uzticēties, jo viņš katrai sievietei, kura viņam liksies simpātiska un pagadīsies ceļā, visticamāk, sastāstīs pilnas ausis, lai dabūtu savu labumu. Varētu teikt, ka es uzķēros,» stāsta Elīna. 

    Ko vēl par abu attiecībām atklās skandalozā dziedātāja Elīna Gluzunova, kā nodevību uztvers Artjoms, un kas par to visu būs sakāms pašam Nikam Endziņam?

    Tas viss un vēl vairāk realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunajā sezonā – no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18:00 kanālā «STV Pirmā».

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē