• Gandrīz simtgadnieks Klints Īstvuds zaudē mīļoto sievieti. Viņa bija 30 gadus jaunāka…

    Holivuda
    Estere Jansone
    24. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock/Ga Fullner
    Leģendārais Holivudas aktieris Klints Īstvuds piedzīvojis pamatīgu likteņa triecienu. Piepeši mirusi viņa mīļotā sieviete Kristīne Sandera, kas bijusi par Īstvudu krietni jaunāka un veselīgāka.

    94 gadus vecais vesternu aktieris Klints Īstvuds dalījies ar sēru vēsti. Pēkšņi mirusi viņa 61 gadu vecā dzīvesbiedre Kristīne Sandera, ar kuru sirmgalvis bijis kopā pēdējos desmit gadus. Šis aktierim ir ārkārtīgi liels trieciens, jo Sandera bijusi jaunāka, veselīgāka un mundrāka. «Kristīne bija mīļa, gādīga sieviete. Ļoti svarīga manas dzīves sastāvdaļa,» bēdīgi medijiem atklājis Īstvuds. «Es pēc viņas ļoti ilgošos…»

    Tiek atklāts, ka Kristīne mirusi no sirdstriekas. Viņas nekrologā atzīts, ka sievietes nāvē vainojama arī ateroskleroze – slimība, kura ierosina anomālijas artērijas sieniņās. 

    Klints Īstvuds ar Kristīni iepazinies 2014. gadā, kad nupat bija šķīris 20 gadus ilgušo laulību ar otro sievu Dinu. Kristīne bijusi viesmīle kādā Kalifornijas viesnīcas restorānā, kur viņu noskatījis leģendārais aktieris. Abi drīz vien kļuvuši nešķirami. Sandera ne reizi vien parādījusies līdzās Īstvudam uz sarkanā paklāja vai saviesīgos pasākumos. «Šis ir milzīgs zaudējums mūsu ģimenei. Paldies, Kristīne, ka biji tik rūpīga dzīvesbiedre manam tēvam. Tu mums ļoti pietrūksi,» sociālajos tīklos rakstījusi Īstvuda meita Morgana. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē