• Galkins skarbi atbild tautiešiem, kādēļ viņš klusējot par ukraiņu ienākšanu Kurskā

    Karš Ukrainā
    Marta Kalniņa
    9. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Krievu komiķis Maksims Galkins vienmēr iestājies pret Krievijas uzsākto karu Ukrainā. Šorīt viņš atbildējis uz pārmetumiem par to, kā atļaujas jokot un priecāties laika, kad ukraiņi ienākuši Krievijā un ciešot viņa tautieši.

     

    «Kamēr Ukraiņu spēki nostiprina savas pozīcijas Kurskas apgabalā, viņš klusē un publicē jautrus video no koncerta,,» šādus krievu komiķim Maksimam Galkinam veltītus pārmetumus raksta Krievijas Telegram kanāls Readovka. Šodien Maksims uz tiem atbildējis. Viņš norādīja – tas tiešām esot  labs jautājums – kāpēc daudzi Krievijas mākslinieki klusē par karu Ukrainā. «Taču šis jautājums nav domāts man. Es šos 2,5 gadus neklusēju. Mani satrauc gan Krievijas, gan Ukrainas liktenis. Tāpēc pajautājiet nevis, kāpēc klusēju es, bet gan – kāpēc klusē tie varas mīlētie mākslinieki, kas piedalījušies valsts koncertos visus šos 2,5 gadus,» iesaka viņš un nosauc virkni kolēģu vārdu – Nadežda Babkina, Grigorijs Ļeps, Oļegs u Rodions Gazmanovi, Šamans un citi, kas sociālajos tīklos publicē vien jaukus video no saviem koncertiem un jokus par dzīvnieciņiem. «Jūs mani nepelnīti esat ierakstījuši savas valsts nodevējos. Es neesmu pirmais rindā pēc pārmetumiem. Ja jūs domājat, ka mans kāds licis klusēt, tad jūs rūgti maldāties. Pajautājiet, kas visiem augstākminētajiem neļauj runāt,» rosina Galkins.

    Vakar vakarā Maksims Galkins sniedza koncertu Rēzeknē. Atpakaļceļā viņš kopā ar dēlu piestāja Teiču rezervātā un saulrietā uzkāpa skatu tornī. Tur viņš, lasot informāciju par šo vietu, savam dēlam nodemonstrēja lieliskas latviešu valodas zināšanas. Dēls brīnījās vien  – kā gan tētis spēj to izlasīt?

     Patlaban viņš ar sievu Allu Pugačovu un abiem bērniem uzturas Jūrmalā.  Šīs nedēļas nogalē Maksims uzstāsies Jūrmalā, pēcāk koncertēs arī Rojā, Daugavpilī un Cēsīs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē