• Futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu līgava parāda privātus ģimenes kadrus no Vācijas

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    6. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krištianu Ronaldu
    Krištianu Ronaldu
    Lai atbalstītu portugāles izlases zvaigzni Krištianu Ronaldu Eiropas čempionātā futbolā, Vācijā ieradās viņa daiļā līgava Džordžīna un visi pieci futbolista bērni. Viņi tribīnēs turēja īkšķus par Krištianu izšķirošajā spēlē pret Franciju.

    Jau astoņus gadus pie sāniem Krištianu Ronaldu ir daiļā modele Džordžīna Rodrigesa, un pirms ceturtdaļfināla viņa iepriecināja futbolista fanus ar mīļiem foto no ģimenes ikdienas Dortmundē. 30 gadus vecā Džordžīna ar bērniem ieradās Vācijā, lai klātienē redzētu 39 gadus vecā futbolista spēli viņa, iespējams, pēdējā Eiropas futbola čempionātā.  

    Ģimenes atbalsts Ronaldu bija ļoti nepieciešams, jo šis čempionāts viņam padevies emocionāli smags. Spēlē pret Slovākijas izlasi portugālis cieta neveiksmi un pat apraudājās kameru priekšā. Par laimi Portugāles izlasei tovakar izdevās izcīnīt uzvaru.  Ne mazāk izaicinoša piektdienas vakarā izvērtās arī spēle pret Francijas izlasi. Lai gan pēcspēles metienos Ronaldu savu darbu izdarīja godam, uzvaru svinēja Francija. 

    Krištianu un Džordžīna audzina piecus bērnus – divas kopējās atvases un trīs Ronaldu bērnus no iepriekšējām attiecībām. Viņa vecākajam dēlam ir jau 14 gadu, un viņa mātes vārds līdz pat šai dienai publiski nav zināms. 2017. gadā Ronaldu tika pie dvīņiem Evas un Mateo, kurus iznēsāja surogātmāte, un tajā pašā gadā Džordžīna laida pasaulē meitu Alanu. 2022. gadā pārim piedzima dvīņi – puisītis un meitenīte. Diemžēl dēls dzemdību laikā nomira.

    Džordžīna un Ronaldu aizvien vēl nav precējušies, taču futbolists savu jaunāko bērnu māti ir bildinājis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē