• Frizieris Pērs atklāj, kurš viņa kāzās meta līgavas pušķi un kas to noķēra

    Kāzas
    Gita Vīksne
    13. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pērs un Andris Savā lielajā dienā.
    Foto: No privātā arhīva
    Pērs un Andris Savā lielajā dienā.
    Jau divas nedēļas slavenību frizieris Pērs Bogomazovs dzīvo reģsitrētās partnerattiecībās ar savu mīļoto vīrieti šefpavāru Andri Muzikantu. Žurnālam «Privātā Dzīve» Pērs atklāja, kā notikušās viņu kāzas.

    «Jau iepriekš bijām izvirzījuši sev mērķi – tikko Latvijā viendzimuma pāri varēs oficiāli noformēt attiecības, reģistrēsim savu partnerību,» atzīt frizieris Pērs Bogomazovs, kurš 1. jūlijā kopā ar mīļoto vīrieti šefpavāru Andri Muzikantu devās pie notāres. «Pie notāres bijām divi vien – lai noformētu partnerību, nav nepieciešami liecinieki. Lai gan notāres kabinets bija skaists, tajā nebija vietas vairākiem cilvēkiem.

    Draugi mūs gaidīja ārā uz ielas. Kad iznācām, viņi mūs sveica, metot rīsus un rožu ziedlapiņas,» atminas Pērs.

    Savā īpašajā dienā abi bija ģērbušies baltos lina tērpos. «Iztikām bez smokingiem un laulības gredzeniem, jo apzināmies, ka šīs tomēr nav laulības. Gredzens tomēr ir laulības simbols. Ja dzīves laikā piedzīvosim to, ka viendzimuma pāri var precēties Latvijā, tad to noteikti darīsim. Tad būs gan smokingi, gan gredzeni,» spriež Pērs. Tomēr daudzas kas bijis kā īstās kāzās pienākas!

    Sākumā laimīgais pāris ar baltu limuzīnu devās pie Brīvības pieminekļa, kur nolika ziedus, un Bastejkalnā pie tiltiņa margām piestiprināja slēdzeni ar abu iniciāļiem.

    «Nebija ne nešanas pāri tiltiem, ne pirmā deja. Mums gan bija uzsaucieni: «Rūgts!»,» atminas Pērs. Vakara gaitā bijusi arī līgavas pušķa mešana.

    «Mēs ar Andri vilkām lozes, kurš to metīs.

    Loze krita man, to noķēra meitene,» neslēpj Pērs.

    «Tagad ir divi datumi, kurus mēs ar Andri svinēsim. 11. novembris – diena, kad sākās mūsu attiecības, un 1. jūlijs – datums, kad pēc 10 gadu ilgas kopā būšanas mēs tās beidzot varējām noformēt oficiāli,» uzsver frizieris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē