• FOTO: Viņu kāzās līksmo viss šovbiznesa zieds! Apprecas mūziķi Karīna Tropa un Roberts Rasa

    Slavenību kāzas
    Marta Kalniņa
    18. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ar Kārli Lāci un vioņa sievu Vinetu.
    Foto: Instagram
    Ar Kārli Lāci un vioņa sievu Vinetu.
    Varenas kāzu svinības 16. jūlijā piedzīvoja latviešu mūziķu saime – sirsnīgā un muzikālā atmosfērā apprecējās dziedātāja, Intara Busuļa bekvokāliste Karīna Tropa un basģitārists Roberts Rasa.

    Otrdien muzikālo draugu lokā gredzenus mija dziedātāja Karīna Tropa un basģitārists Roberts Rasa. Mūziķus salaulāja mācītājs Ainārs Baštiks, bet vedēji bija jaunā Lāču ģimene – Rūdolfs un Vineta Lāči, kuri arī apprecējās šovasar. Jaunās Rasu ģimenes kāzu dienā līksmoja visi! Ar aizkustinošiem muzikāliem priekšnesumiem jaunlaulātos priecēja gan Intars Busulis un Kārlis Lācis, gan Gints Pabērzs un Gunārs Kalniņš, Kaspars Zemītis, Emīls Balceris, Normunds Rutulis un vēl daudzi citi abu draugi un kolēģi.  

    Svinības, kuras vadīja bārmenis un pasākumu vadītājs Arvis Zēmanis, bija patiešām sirsnīgas un skaistas, un ik pa laikam aizkustinājuma asaras bira ne tikai jaunajai sievai, bet arī jaunajam vīram Robertam.

    Kāzu ballīte ilga līdz rīta gaismai, un tajā tika daudz dziedāts un dejots. Kā atzina viesi – šī bijusi, iespējams, labākā kāzu ballīte viņu mūžā.

    Karīna un Roberts savas attiecības jau ir pārbaudījuši – viņu kopdzīve ilgst vairākus gadus, un tajā dzimuši divi dēli Martins un Pauls.

    Tagad Karīna oficiāli kļuvusi par Rasu!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē