• FOTO: Šovs tikai izredzētajiem – kā Zutis uzvarēja «suņu cīņas»?

    Sports
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    22. augustā norisinājās viens no unikālākajiem pēdējā laikā organizētajiem cīņu šoviem Latvijā – «Bazara 0 Fight club». Tajā savstarpēji duelējās Latvijas un Lietuvas cīņu mākslas meistari, cīnoties pēc «bare knuckle» noteikumiem ar MMA cimdiem, informē portāls balticevents.info.

    Vakara gaitā norisinājās sešas spraigas cīņas, starp kuriem piedalījās arī pašmāju sportists Kristaps Zutis, kurš uzvarēja savu pretinieku pirmajā raundā. Latvijas mākslinieka Denisa Stepanova cīņa tika pārcelta gūtas traumas dēļ.

    Šovu apmeklēja speciāli viesi tikai un vienīgi ar ielūgumiem, bet sekot līdzi cīņām bija iespēja visiem interneta vietnē Slotsfighter.com. Pasākuma laikā viesojas populāri dziedātāji, sportisti, uzņēmēji, mākslinieki un citas tautā pazīstamas personas.

    «Tas bija mūsu pirmais pasākums un to jau tiešraidē skatījās vairāk, nekā 10 tūkstoši cilvēku. Mēs sajūtam to tautas milestību pret projektu un izdarisim visu lietas labā, lai nākamreiz šovs būtu vēl spilgtāk. Paldies visiem sportistiem, kas piedalījās un visiem skatītājiem, kas atbalstīja, » saka Bazara 0 Fight Club pārstāvis Daniils Vesnenoks.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē