• FOTO: Šova Ir talants vadītājs aizved savu 81 gadu veco omi atpūsties ārzemēs. Kārtīgi izballējušies!

    Atpūta
    Lauma Lapsa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rihards Sniegs ar omi Turcijā.
    Foto: no privātā arhīva
    Rihards Sniegs ar omi Turcijā.
    Šova Ir Talants! vadītājs Rihards Sniegs kopā ar savu vecmāmiņu Rasmu atgriezies no nedēļu ilga ceļojuma uz Turciju. Ome bijusi pirmajā atpūtas braucienā ārpus Latvias robežām.

    «Diemžēl cilvēki, kurus mīlam, nav mūžīgi – kamēr vēl tas ir iespējams, aizvedu omīti ceļojumā. Tā kā Rasmas ikdiena ir mājas, veikals, tirgus, viņa būtu sajūsmā arī par braucienu uz Liepāju. Bet es viņu palutināju ar Turciju,» žurnālam Privātā Dzīve stāsta aktieris Rihards Sniegs, kura vecmāmiņai šis bija pirmais ceļojums ārpus valsts robežām.

    Kad ceļo viens, aktieris parasti krustām šķērsām izbraukā valsti, kur atrodas. «Bet šoreiz, lai omītei būtu vieglāk, izvēlējos vienu vietu – Antāliju. Ceļojumā bija iekļauts viss – lidojums, viesnīca, ēdināšana un pat vakara izklaides. Rasmai ir grūti paiet, tāpēc ekskursijas un gari pārgājieni mums atkrita,» stāsta Rihards.

    Riharda Sniega un omes piedzīvojumi Turcijā

    Viņu maršruti pārsvarā bija uz trenažieru zāli, baseinu, Vidusjūru, karuseļiem un turku tirgu. «Nekur tālu negājām – pāri ielai bija tirgus, kur omīte varēja pakaulēties ar turkiem. Diemžēl tirgotāji mūs noturēja par bagātiem influenceriem, tāpēc ar kaulēšanos īsti neveicās. Bet, galvenais, omei patika process. Viņa nopirka divas kleitas un konfektes draudzenēm,» atklāts ir Rihards.

    Aktieris smej, ka Rasma vienu no kleitām uzvilka jau nākamajā dienā, kad abi devušies izklaidēties.

    Sākumā aizvedu omi uz kafejnīcu, tad uz karuseļiem. Tur radās ideja, ka viņa varētu izvizināties ar karuseli piecgadīgiem bērniem.

    Bet to neļāva, teica, ka esot pārāk smaga,» atminas Rihards. Toties abi vizinājušies panorāmas ratā. «Mums ir bail no augstuma, tāpēc tā izklaide bija nervu kutinoša,» stāsta Rihards. Mazāk ekstrēmi savukārt bijuši piedzīvojumi autodromā. «Smieklīgi, ka Rasma nevarēja atrast mazās mašīnītes pedāļus. Kad atrada, drusku padauzījāmies,» tā Sniegs.

    Aktieris atzīst, ka omei Turcijā pat baseina apmeklējums izvērtās par lielu piedzīvojumu.  «Peldēt devāmies gandrīz katru dienu. Pirmajā dienā ome bija bailīga, taču ceturtajā jutās jau pavisam droši,» teic Rihards, kurš vecmammu katru dienu centās iedrošināt izmēģināt ko jaunu.

    Vienu dienu viņa nira zem ūdens, bet citu reizi pat šļūkusi lejā pa trubu.

    «Apkārtējie ar lielu interesi skatījās, kas notiek. Pat aplaudēja. Rasmai tā bija kārtīga adrenalīna deva,» stāsta Sniegs.

    Turcijā seniore devās arī pie friziera, uztaisīja manikīru un ballējās kopā ar citiem latviešiem. «Vienīgais, ar ko viņa neeksperimentēja, bija ēdiens. Omei visvairāk garšoja frī kartupeļi un šašliks, bet turku saldumus un asos ēdienus viņa neatzina,» stāsta Rihards.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē