• FOTO: Pugačovas un Galkina dvīņi svin 11. jubileju. Īsti skaistuļi!

    Slavenību bērni
    Santa.lv
    Santa.lv
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Komiķis Maksims Galkins parāda, kā izauguši viņa un Krievijas primadonnas Allas Pugačovas dvīņi Ļiza un Harijs.

    Krievu komiķa Maksima Galkina un dziedātājs Allas Pugačovas bērni šodien svin 11. dzimšanas dienu. Viņi ir pāra bioloģiskās atvases, lai gan pasaulē nākuši ar surogātmātes palīdzību. 75 gadus vecā dziedātāja un 48 gadus vecais komiķis ir kopā jau vairāk nekā 20 gadus, bet precēts pāris viņi ir gandrīz 13 gadus. Kļūstot par ģimeni, abi pieņēma lēmumu audzināt bērnus. Pugačovai ir pieaugusi meita – dziedātāja Kristīna Orbakaite, kuras trīs bērni ir krietni vecāki par Kristīnas mazo brāli un māsu. Savukārt Maksimam bērnu nebija, un Alla vēlējās, lai viņš piedzīvo šo laimi – būt par tēti. Tas izdevās, jo Galkins daudz laika un enerģijas velta bērniem.

     Krievu zvaigznes nekad nav vairījušās publiskot sadzīviskas ainiņas no savas ģimenes ikdienas, un tajās Harijs un Ļiza allaž parādījušies kā labi audzināti, zinātkāri un ar labu humora izjūtu apveltīti bērni.

    Cik ātri skrien laiks!

     

    Galkina un Pugačovas fani ļoti iemīļojuši attapīgos dvīņus, un jubilejā viņi sociālajos tīklos saņēmuši tūkstošiem apsveikumus un komplimentus. Protams, ļaudis dalās arī savos vēojumos par to, kuram no slavenajiem vecākiem bērni līdzinās vairāk. «Ļiza ir no Pugačovu klana», «Ļiza ir tik līdzīga Allai, bet Harijs – Maksimam!» – vienisprātis ir komentētāji. Visi kā viens atzīmē, ka slavenību bērni izauguši par īstiem skaistuļiem!

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē