• FOTO: Princis Viljams dzimšanas dienu nosvin bez sievas Keitas Midltones

    Karaliskā ģimene
    Marta Kalniņa
    22. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Princis ar bērniem līksmoja Teilores Sviftas koncertā.
    Foto: X
    Princis ar bērniem līksmoja Teilores Sviftas koncertā.
    Savu 42. dzimšanas dienu Velsas princis Viljams pavadīja Teilores Sviftas koncertā. Viņš bija lieliskā noskaņojumā, dejoja un pēc koncerta nobildējās kopā ar popzvaigzni un viņas puisi. Diemžēl princese Keita vīra dzimšanas dienas svinībās nepiedalījās.

    Prinča Viljama dzimšanas dienas rītā tika publiskots dzīvesprecīgs foto, kurā viņš iemūžināts kopā ar saviem trijiem bērniem. «Daudz laimes dzimšanas dienā, tēti. Mēs tevi ļoti mīlam! » vēsta ieraksts pie bildes.

    Savā svētku dienā princis kopā ar vecākajiem bērniem princesi Šarloti un princi Džordžu devās uz popzvaigznes Teilores Sviftas koncertu Londonā. Diemžēl princese Keita palika mājās. Lai gan nesen viņa piedalījās karaļa dzimšanas dienai veltītā parādē un pat izgāja uz pils balkona, lai pamātu tautiešiem, princese vēl aizvien izvēlas pasaudzēt sevi no liekas uzmanības. Nesen Keita atklāja, ka ārstēšana no vēža rit savu gaitu, un ķīmijterapijas viņai ir gan labās, gan sliktās dienas. Tāpēc Keita visu savu enerģiju un spēku velta atveseļošanās procesam.

    Princis Viljams savā svētku dienā bija lieliskā noskaņojum;a, dziedāja līdzi Sviftas dziesmām un dejoja. Pēc koncerta viņš aizkulisēs kopā ar bērniem nobildējās ar dziedātāju  un viņas draugu Trevisu Kelsiju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē