Degustācijas vadītāja lomā iejutās pieredzes bagātais vīnzinis, G.H. Mumm šampanieša nama draugs un par Eiropas labāko someljē atzītais Raimonds Tomsons, kurš viesus iepazīstināja ar trīs izmeklētiem G.H. Mumm veidiem – Cordon Rouge, Brut Le Rose un Demi-Sec, tiem pieskaņojot arī īpaši sarūpētas uzkodas no restorāna Mākonis, kas vēl spilgtāk akcentēja katra šampanieša garšas nianses.
Aicinot nesteidzīgi baudīt vakara programmu un saulainos laika apstākļus, Raimonds Tomsons viesiem atklāja arī G.H. Mumm zīmola stāstu, daloties dažādos vērtīgos šampanieša baudīšanas padomos. Savukārt meistarklases noslēgumā ikviens interesents tika aicināts paša spēkiem atkorķēt šampanieša pudeli elegantajā sabrage tehnikā, padarot dzirkstošā dzēriena baudīšanas un iemūžināšanas svētkus vēl aizraujošākus.
Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus straujajā dzīves ritmā satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu – nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā.
Šis skaistais notikums arī šogad kļuva par īpaši gaidītu vasaras tradīciju ar bagātīgi klātiem galdiem, enerģiskiem mūzikas ritmiem, baltās krāsas akcentiem, kā arī dejām un jautrību līdz pat vakara tumsai.