• FOTO: Pārvērtību karaliene Linda Leen svin 45. jubileju! 20 gadu spilgtākie kadri

    Jubilāre
    Marta Kalniņa
    26. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook, gribusvasaru.lv
    Pie dabas krūts – gleznainā Āraišu ezera krastā – šodien savu dzimšanas dienu svin dziedātāja Linda Leen. Viņai patīk ik pa laikam pabūt prom no pilsētas kņadas īpašās vietās, kur var apreibt no skaistuma.

     

    Kad Linda piedzima, viņas vecmāmiņa mammai esot teikusi – meitai jāliek vārds, lai iniciāļa burti ir vienādi, jo tad būšot slavena. Mamma gan gribējusi meitu saukt par Anci, tomēr paklausījusi. Dziedātājas īstais vārds ir Linda Lezdiņa un, vēlāk izvēloties sev radošo pseidonīmu, viņa arī saglabājusi šo principu – divus l burtus. Lindai gan savs vārds nekad nav īsti gājis pie sirds. Savulaik intervijā žurnālam Ieva dziedātāja atzinās – gribējusi būt Sofija. Taču tā vien šķiet, ka vecmāmiņai bijusi taisnība, jo Linda Leen stingri un skaisti ieņēmusi savu vietu mūzikā.

    Pirms savas 40. jubilejas Linda sacīja: «Nav svarīgi skaitīt gadus, bet gan  saprast, vai patiešām dzīvoju pilnasinīgi: vai dodu, cik jaudas un ņemu, cik varu.»

    Linda vienmēr izcēlusies ar to, ka ir nemitīgā mainībā. Viņa ik pa laikam izmaina savu vizuālo tēlu – matus, stilu. «Šajā zemē atvēlētā laika cilvēkam nav nemaz tik daudz, un ar katru gadu tā kļūst arvien mazāk.

    Tāpēc joprojām gribas atklāt jaunas garšas,»

    tā savu ļaušanos pārmaiņām skaidro gaviļniece.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē