• FOTO: Padzītā vīra frizētavas vietā Alise Zvejsalniece atver šiku salonu sievietēm

    Slavenības
    Estere Jansone
    19. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Pagājušajā piektdienā, 14. jūnijā ar šiku atklāšanas ballīti Mārupē savas durvis vēra Alises Zvejsalnieces salons – buduārs sievietēm «Le Chic». Viesus izklaidēja šarmantais Andris Bulis un Gints Grāvelis, mūziķis Ēriks Upenieks, kā arī klātesošie varēja vērot modes skati. Te iepriekš atradās Kristapa Slaktera «House of Hair» frizētava, kuru Zvejsalnieces vecāki padzina no telpām.

    Le Chic no franču valodas nozīmē šiks, elegants, drosmīgs, oriģināls. Tieši tāds ir jaunais sieviešu salons – buduārs Le Chic Mārupē, ko vada salona līdzīpašniece Alise Zvejsalniece. «Salona ideja ir radīt buduāra tipa salonu sievietēm, kur katra var justies kā karaliene. Īpaši izmeklēts un darināts interjers, un mēbeles.

    Intereja dizains ir mans darbs iespaidojoties no holivudas filmām, radot glamūrīgu,  seksīgu gaisotni.

    Katra sieviete ir pelnījusi justies īpaši un atslēgties no ikdienas rupēm!. tā par savu smalko salonu saka Alise.

    Atklāšanas ballītē viesus izklaidēja aktieri Andris Bulis un Gints Grāvelis veltot daudzas skaistas dziesmas daiļajam dzimumam, kas bija ieradušās uz pasākumu. Par muzikālo noformējumu rūpējās ģitārists Ēriks Upenieks, bet Jānis Kaļķis viesus izklaidēja ar gardo un izzinošo vīna degustācijas spēli. Vakara nagla bija salona – buduāra Le Chic un vīriešu salona Headhunters barbershop modes skate Sapnis vasaras naktī, kas tapusi, iedvesmojoties no Šekspīra.

     

     

    Šā gada pavasarī Zvejsalnieku ģimenē uzvirmoja skaļš un publisks skandāls. Slavenību frizieris Kristaps Slakteris vērsās pie TV3 raidījuma «Bez tabu» pēc palīdzības. Viņš sūdzējās par konfliktu ar sava salona «House of  Hair» telpu izīrētāju, kurš raidījuma gaitā izrādījās paša sievas Alises Zvejsalnieces vecāki. Šķita dīvaini, ka ģimenes locekļi nespēj atrisināt sadzīviskos strīdus bez TV iesaistīšanas.Tolaik Kristaps Slakters žurnālam «Privātā Dzīve» klāstīja, ka ģimenē problēmas sākušās tad, kad viņš no sievas pārņēmis salona vadības grožus, jo uzskatījis, ka

    «sievai  ir jābūt maigai, trauslai būtnei, nevis bargai vadītājai, ka viņai beidzot vajag atpūsties».

    Tomēr drīz pēc tam Kristapam uzteikts īres līgums un izjukusi laulība.

    Vissāpīgāk Slakteris pārdzīvo par savu dēlu – frizieris sociālajos tīklos atklāj, ka jau vairākus mēnešus nevarot ar viņu brīvi tikties: «Man un dēlam pietrūkst produktīvi kopā pavadītais laiks… Lūdzu izbeigt vardarbību pret mums!» pauž Slakteris.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē