• FOTO: Neviens nepērkot Pugačovas un Galkina māju, jo tā it kā esot bezgaumīga

    Krievija
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Estrādes dīvas Allas Pugačovas un komiķa Maksima Galkina ģimene dzimtajā Krievija nav manīta jau sen, un tas viņu tautiešus ļoti satrauc. Īpaša uzmanība tiek pievērsta ģimenes īpašumam – villai Grjazjos. Nupat «Telegram» kanāls «Mash» paziņojis, ka to neviens neīrē un nepērk, jo tā esot pārāk bezgaumīga!

    Velti vasarā Krievijā visi gaidīja ierodamies Allu Pugačovu, kura it kā grasījusies sakārtot ar māju saistītos dokumentus un atbrīvoties no lepnā īpašuma. Tāpēc nu uzbangojušas runas, ka nevienam Galkina izlolotā pils neesot vajadzīga. Septembrī mēļoja, ka beidzot esot atradies pircējs, bet oktobrī tapis zināms, ka viņš no darījuma atteicies. Sak, Pugačovas un Galkina māja esot tik bezgaumīga, ka neviens to negribot. Tagad tur dzīvojot sieviete, kas māju pieskatot un kopjot.

    Telegram kanāls Mash apgalvo, ka slavenību ģimene jau sen pūloties māju notirgot. Sākumā gribējuši par to 225 miljonus rubļu – aptuveni 2 140 000  eiro. Tagad cena esot samazināta uz pusi. Pircējs beidzot atradies, bet nupat no šī izdevīgā darījuma «nolecis». Iemesls – bezgaumīgais interjers. «Vecmodīga omītes guļamistaba un niedru lustra» – tas galīgi neesot iedvesmojis potenciālo pircēju.  

     

     Nekustamo īpašumu aģents gan skaidrojis, ka mājas iekārtojums saimniekiem izmaksājis veselu bagātību, taču ar gadiem tas esot zaudējis aktualitāti. Turklāt atklājies, ka esot jāremontē jumts.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

    Slavenību māja esot 760 kvadrātmetrus plaša, tajā esot kinozāle, baseins, kamīns, bārs un pat lifts. Villa iekārtota 21. gadsimta sākumā, un interjerā atspoguļojoties Pugačovas tā laika gaume un bagātība.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē