• FOTO: Modes eksperts vērtē latviešu slavenību stilu: No kura ņemt piemēru, kuram derētu pārģērbties?

    Stils
    4. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Vērtējot slavenību tērpus pašmāju festivālos, stila eksperts Deniss Aeksandrs Ševeļovs. secina: «Garlaicīgi! Cilvēki baidās eksperimentēt – vienu un to pašu velk gan ikdienā, gan svētkos.»

     

    Atceras jaunību

    Šovmenis RENĀRS ZELTIŅŠ ar dzīvesbiedri IEVU.

     

    «Viņi lieliski apzinās, ka vairs nav jaunieši, bet ar savu tēlu grib parādīt, ka atceras, kāds šis festivāls bija ziedu laikos, kad cilvēki vilka ko tādu, ko ikdienā nenēsā. Un tā saucamo jumpsuit reti kurš valkā ikdienā, īpaši jau vīrieši. Stilistiski viņi saģērbušies nevainojami. Var redzēt, ka piedomājuši, kā kopā izskatīsies. Ievai arī skaisti mirdzumi uz acīm, kas visu padara svinīgāku.»

     

    Kā cēlies, tā vēlies

    Slavenākais brazīlietis Latvijā FELIPE ar draudzeni modeli KAROLĪNU.

     

    «Esmu vīlies Felipē. Viņš uz Positivus ieradies tieši tā, kā ikdienā staigā pa ielu. Viņš tomēr ir šovmenis, varēja pacensties un izdomāt ko pamanāmāku – uzlikt galvā kādu interesantu keponu, ap kaklu aplikt ķēdes vai mutē ievietot spīdīgu zobu grilu, kā slaveni reperi to mēdz darīt. Izskatās – kā cēlies, tā arī vēlies uz festivālu. Runājot par viņa draudzeni… Somiņa viņai ir no vienas, kleitiņa no otras, bet zābaki no trešās operas, bet saulesbrilles vispār no Rivjēras. Ja viņa pie šīs kleitas uzvilktu kovboja zābakus, bet galvā uzliktu hūti, būtu daudz labāk.»

     

    Piemērs visiem

    Stiliste INDRA SALCEVIČA.

     

    «Indra nāk no vecās gvardes, kuri Positivus apmeklēja vēl laikā, kad tas notika Salacgrīvā. Viņas tērps ir britu Glastonberijas festivāla noskaņās un stilistiski ir ļoti veiksmīgs. Jaunajiem vērts pamācīties, kā jāģērbjas uz šāda tipa pasākumiem.»

    Nomainiet apavus!

    Dziedātāja NATĀLIJA TUMŠEVICA ar vīru ĒRIKU.

     

    «Jūrmalas festivāla apmeklējumam apģērbs ir ļoti piemērots. Vienīgais, ar ko nošauts greizi kā vienam, tā otram, – apavu izvēle. Kungam daudz labāk izskatītos mokasīni vai loferi, bet Natālijai – slēgtas kurpītes uz neliela papēža. Šādas šļopkas vairāk piemērotas pastaigai pa pludmali, ne svinīgam vakara pasākuma apmeklējumam.»

     

    Saguris un samocīts

    Šefpavārs ENDIJS BĒRZIŅŠ.

     

    «Visumā ir O.K. Saprotu, ka Endijs tur stāv ne pirmo stundu, tāpēc izskatās tāds saguris un samocīts, arī jaka jau sen apnikusi, un viņš nezina, ko ar to īsti iesākt. Es izvēlētos baltas Adidas Samba kedas, tad koptēls būtu lakoniskāks un pabeigtāks. Saulesbrilles gan ir ļoti stilīgas.»

     

    Sataisījies kā uz pludmali

    Pasākumu vadītājs MARĢERS MAJORS.

     

    «Man patīk! Es pats tā vasarā ģērbjos. Bet šādi kostīmiņi ar šortiem un kreklu vairāk der jūrmalai, ne festivālam. Nepietiek vien ar to, ka esi pieskaņojis saulesbrilles. Nezinu, ar ko tas skaidrojams, bet Positivus apmeklētāji sākuši ģērbties arvien garlaicīgāk. Ja salīdzina publiku, kas brauca uz festivālu Salacgrīvā, un Lucavsalas apmeklētājus, tā ir kā diena pret nakti. Ja vērtējam šos divus apģērba komplektus – zilais ir stilistiski veiksmīgāks. Leoparda raksta kostīms ar Vans apaviem, manuprāt, īsti nedraudzējas

     

    Kur pazudusi drosme?

    Šova Balss maskā uzvarētāja NANSIJA GARKALNE.

     

    «Festivāls Positivus ir piemērotākais laiks, lai realitātē iedzīvinātu vistrakākās fantāzijas. Veiksmīgas, neveiksmīgas – tas cits jautājums. Bet Nansijai acīmredzot nav drosmes pat mēģināt. Tā viņa ģērbjas, gan izejot uz ielas, gan klubos un ballītēs ar draugiem. Ļoti paredzami un neinteresanti.»

     

    Aktuāli un interesanti

    Muzikālās apvienības Vēstules mūziķi MARTA KRAMPE un BRAIENS MARTINSONS.

    «Raugoties uz jauniešiem, uzreiz var redzēt atšķirību starp veco un jauno paaudzi. Lai arī viss ir tas pats, ko valkājām pirms 25 gadiem, viņiem tas izskatās daudz svaigāk. Braienam ir stilīga vintāžas veste un leoparda rakstā nokrāsoti mati. Jauniešiem tādi tagad ir modē. Tādu frizūru čaļiem var redzēt tramvajos, uz ielām, universitātēs un bāros.»

     

    Vairāk lasi un skati žurnālā Privātā Dzīve!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē