• FOTO: Krievu miljardieris Abramovičs iemīlējies ukraiņu skaistulē. Kas viņa ir?

    Miljardieru dzīve
    Marta Kalniņa
    16. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock, Instagram
    Krievu miljardieris Romāns Abramovičs atradis jaunu mīlestību – ukraiņu skaistuli.

    Krievijas miljardieris Romāns Abramovičs izgājis sabiedrībā ar savu jauno draudzeni – 39 gadus veco ukrainieti Nataļju Gociju. Runā, ka abi tiekas jau gandrīz divus gadus, taču iepriekš vairījušies kopā parādīties saviesīgos pasākumos. Nesen abi līksmojuši Nadeždas Obļencevas dzimšanas dienas svinībās, un tas raisījis lielu interesi par miljardiera jauno mīlu.

    Runas par to, ka Abramovičs iemīlējies ukrainietei, pirmo reizi izskanēja jau 2023. gadā, taču nedz miljardieris, nedz Gocija komentārus par savām attiecībām nesniedza. Arī ukrainietei sociālo tīklu albumos krievu bagātnieks neparādījās.

    Nataļja ir 17 gadus jaunāka par miljardieri. Zinātāji teic, ka sieviete apbūrusi Abramoviču ne  tikai ar savu skaistumu, bet arī aso prātu.

     

    Kopš šķiršanās no savu jaunāko bērnu mātes Darjas Žukovas Abramovičam savu privāto dzīvi bija izdevies paturēt noslēpumā. Kas tad ir viņa jaunā mīla? Nataļja ir ukraiņu modele, turklāt – savulaik ļoti veiksmīga. 2004. gadā viņa uzvarēja konkursā Ford Supermodel of the World, un tas pavēra plašas karjeras iespējas. Jau pēc gada Nataļja bija redzama  Vogue, Marie Claire, Numero, Fashion Magazine, Elle un citos glancētos žurnālos. Viņa defilēja Dior, Dolce & Gabbana, Gucci, Oscar de la Renta, Valentino, Vivienne Westwood skates un

    jau 21 gada vecumā kļuva par Victoria’s Secret eņģeli un piedalījās  zīmola superpopulārajā modes šovā.

    2007. gadā Nataļju sāka vainot anoreksija propogandā, jo ukrainiete bijusi slimīgi tieva. Izskanēja aicinājumi modeli nelaist uz mēles un nebildēt žurnāliem, jo tas veicinot jaunu meiteņu neveselīgu skaistuma uztveri. Nataļja uz ilgu laiku pazuda no aprites. Lai gan daudzi uzskatīja, ka viņu pretenzijas ir uzklausītas, Nataļja pēcāk atklāja īsto iemeslu – gribējusi ģimeni un bērnus, un tas nebija savienojams ar modeles karjeru. Tikai 2021. gadā Nataļja atzinās, ka modeles karjeras laikā patiešām cietusi no ēšanas traucējumiem. Viņai bijusi bulīmija. Modele esot strādājusi tik daudz, ka aizmirsusi par ēšanu.

    «Man vienkārši nebija tam laika, bet vēlāk apetīte pazuda pavisam,» atminējās ukrainiete.  

    Viņa apprecējās ar uzņēmēju Ruslanu Nižinku un laida pasaulē divus dēlus. 2009. gadā laulība tika šķirta, taču vēlāk viņi atkal atsāka attiecības. Tomēr nekas daudz par Nataļjas privāto dzīvi gan nav zināms,

    Pēdējos gados Nataļja vairs nav iesaistīta vērienīgos projektos, taču aktīvi darbojas sociālajos tīklos.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē