• FOTO: Krievijas zvaigzne Ļepss neprātīgi iemīlējies 18 gadus vecā meitenē

    Krievija
    Marta Kalniņa
    17. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Latvijas melnajā sarakstā iekļautais Krievijas dziedātājs Grigorijs Ļepss iemīlējies 18 gadus vecā meitenē Aurorā Kibē, velta viņai dziesmu un pat sola jaunieti precēt.

    «Es paceļu rokas un gribu padoties, jo

    tu taču esi tik skaista savos astoņpadsmit.

    Es paceļu rokas, jo var gadīties, ka tu esi jaunā iespēja izkļūt no garlaicības, un vairs nevajag nekam skriet pakaļ,» savā koncertā Krievijā uz skatuves nupat dziedāja Grigorijs Ļepss, kuram vakar apritēja 62 gadi, un viņa draudzene pie VIP galdiņa tūdaļ piecēlās kājās un sāka dejot.  

    Grigorijs pirms trijiem gadiem šķīra laulību, un tagad veldzējas jauniņas meitenītes apskāvienos un apbrīnā. Aurora Kibe nupat pabeigusi vidusskolu un iestājusies koledžā Londonā, kur studēs modi. Gadā mācības meitenei izmaksās ap 20 000 eiro.

     

    Par to, ka Ļepss tiekas ar vidusskolas absolventi, publiski tapa zināms pirms mēneša. Viņš kopā ar meiteni ieradās Muz TV balvu pasniegšanas ceremonijā. Tas, ka skaistule ir 44 gadus jaunāka par mūziķi, mulsina daudzus dziedātāja fanus, kas lēš – šajās attiecībās jaunieti, visticamāk, vilinot tikai slava un nauda. Taču Aurora neslēpj, ka nāk no bagātas ģimenes, tāpēc šādiem argumentiem neesot vietas. Viņas jūtas esot patiesas. Ļepsa paziņas izteikuši aizdomas, ka šis dīvainais romāns ir tikai muļķīga reklāmas akcija, jo Ļepss sen draudzējoties ar Auroras vecākiem.

    Auroras vecmāmiņa, kas ir mūziķa vienaudze, izteikusies – līdz kāzām tur vēl esot tālu, viņi pa neesot saderinājušies.

    Mūziķis ļoti lutinot savu jauniņo skaistuli. Dāvanas un ziedu klēpji ir ikdiena.

    «Vīrieši nesaka: «Tu man patīc!» un nejautā, kādi ziedi tev nāk pie sirds. Vīrieši dara tā!»

    Paziņo Aurora, demonstrējot rožu un tulpju kalnu piegādi uz mājām. «Puisīši atpūšas,» saka jauniete. Viņas sociālos tīklus pārpludina zobgalības par Auroras veco līgavaini. «Kur tad vectēvs?» sekotāji vaicā viņai, bet Aurora negrasās atbildēt. Viņa esot patiesi laimīga būt blakus tik slavenam un šarmantam vīrietim.

    Ļepss izšķīrās 2021. gadā. Ar Annu Šapļikovu viņš bija kopā 20 gadus, un viņiem ir trīs bērni. Bijušie laulātie saglabājuši draudzīgas attiecības. Ļepsam ir arī vecākā meita Inga no pirmās laulības. Nesen tapa zināms, ka dziedātājam ir vēl viena jau pieaugusi atvase – dēls.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē