• FOTO: Kā patiesībā Porziņģis nosvinēja čempiona titulu: Komandas biedriem viņš esot samācījis latviešu valodu

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    26. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Felipe ar Kristapu Porziņģi un Džeilenu Braunu.
    Foto: no privātā arhīva
    Felipe ar Kristapu Porziņģi un Džeilenu Braunu.
    «Esmu noguris, bet laimīgs,» par intensīvo nedēļu, kas tika pavadīta kopā ar Latvijas labāko basketbolistu un NBA čempionu Kristapu Porziņģi, saka slavenākais brazīlietis Latvijā – Felipe.

    Ballīte garderobē un klubā

    Latvijā dzīvojošais brazīliešu influenceris Felipe bija viens no tiem laimīgajiem, kurš NBA komandas Bostonas Celtics spēli pret Dalasas Mavericks, kas 18. jūnijā notika TD Garden arēnā, varēja vērot klātienē. Lētākā biļete uz šo spēli maksāja 1050, bet dārgākā aptuveni 300 000 eiro. Par šo unikālo iespēju viņam jāpateicas savam draugam basketbolistam Kristapam Porziņģim, kas viņam izkārtoja ielūgumu. «Esam draugi, tāpēc priecājos, ka varēju viņu tik nozīmīgā mirklī atbalstīt klātienē. Patiesi lepojos ar to, ka Kristaps ir kļuvis par pirmo latvieti NBA čempionu,» žurnālam Privātā Dzīve saka Felipe. Lai arī influenceris apgalvo, ka nekad nelielās, ka ir draugos ar Porziņģi, viņš pamanījis, ka cilvēku attieksme pret viņu mainās brīdī, kad uzzina, ka basketbolists ir viņa draugs. «Cilvēki mani sāk vairāk respektēt. Kad esi līdzās Kristapam, ir sajūta, ka visas durvis ir atvērtas,» stāsta Felipe. Tieši pateicoties draudzībai ar basketbolistu, viņam bija ļauts pēc Celtics triumfālās uzvaras atrasties komandas garderobē, kur tika svinēts vēsturiskais panākums.

    Komandas biedri sākuši runāt latviski

    Felipe atklāj, ka, neraugoties uz gūto potītes traumu, Kristaps pēc uzvaras bija viens no atraktīvākajiem un atsaucīgākajiem kluba spēlētājiem, kurš uzkavējās arēnā, lai parunātos ar faniem un sniegtu autogrāfus. «Viņš paspēja sniegt arī intervijas un atnest mums parādīt prestižo NBA zelta trofeju. Man pat izdevās šo zelta balvu noskūpstīt,» sajūsmā ir Felipe. Brazīlieti ļoti pārsteidza fakts, ka Porziņģa komandas biedri ir šo to iemācījušies pateikt latviešu valodā. «Viņi ļoti ciena ne tikai Kristapu, bet arī valsti, no kuras viņš nāk. Kristaps viņiem vienmēr stāsta par to, ka labākā vieta uz pasaules, kur pavadīt vasaras, ir Latvija,» stāsta brazīlietis.

    Celtics spēlētāji saldo uzvaras mirkli nosvinēja ar cigāriem, šampanieti un alu. «Kristaps garderobē atkorķēja pudeli un sarīkoja īstu šampanieša lietu,» atminas Felipe. Pēc tam NBA čempioni uzvaru turpināja svinēt klubā, kas atrodas turpat TD Garden arēnā. «Mūsu Kristaps kāpa uz skatuves un teica svinīgo runu. Varēja redzēt, ka amerikāņiem viņš patīk. Daudzi Kristapu slavēja par to, ka viņš, par spīti savai savainotajai potītei, palīdzēja komandai izcīnīt uzvaru,» novērojis brazīlietis. Klubā ballīte tikusi svinēta līdz trijiem naktī.

    Porziņģis nosvin NBA čempiona titulu

    Ballīte Maiami

    «Dienu pēc uzvaras visa Celtics komanda sēdās lidmašīnā, lai dotos uz Maiami un turpinātu svinēt uzvaru. Kristapam līdzi lidoju arī es,» priecājas influenceris. Porziņģis ar komandas biedriem un Felipi apmetās viesnīcā Four Seasons, savukārt ballīte notika naktsklubā Delilah Miami. «Ilgi mēs nevarējām ballēties, jo nākamajā rītā mums bija jālido atpakaļ uz Bostonu, kur notika visgrandiozākās svinības. Tur notika čempionu parāde, kur Celtics komanda speciāli aprīkotos autobusos ar atvērtu jumtu brauca cauri Bostonas ielām, lai pateiktos faniem par atbalstu visas sezonas laikā. Brauciens sākās no TD Garden arēnas, kur tika izcīnīta uzvara, un beidzās pie Haines konferenču centra. Šo parādi noraudzījās tūkstošiem fanu,» stāsta Felipe.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē