• FOTO: «Ja būtu jaunāks, es svīstu no kautrības.» Aktieris Pujāts pieķerts gultā piecatā!

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    23. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Liepājnieks Edgars Pujāts vasaras nogalē devies uz Rīgu, kur attapies ļoti pikantā situācijā.

    Aktieris un daudzbērnu tēvs Edgars Pujāts ir lieliskā formā, tāpēc izģērbties kameras priekšā viņam nav grūti. Dodoties uz fotosesiju Rīgā viņš gan nezināja, ka nonāks zem vienas segas ar četriem citiem kolēģiem – Madaru Botmani, Ingru Grasbergu, Lauri Dzelzīti un Ģirtu Liuziniku.

    «Šī man bija pirmā tāda fotosesija, lai gan izrādēs ne viens vien tāds skats ir bijis. Ja es būtu jaunāks, noteikti svīstu no kautrības, bet ar gadiem jūtos daudz brīvāk.

    Visi ātri atraisījāmies, jo esam pazīstami

    un saspēlējušies arī agrāk citās izrādēs. Galvenais, lai šī izdodas tikpat jautra un interesanta kā fotosesija!» žurnālam Privātā Dzīve teic Edgars.

    Pujāts kļuvis par vienu no izrādes Lielguļamā gulta varoņiem. Lai popularizētu jauno izrādi, par pikantu fotosesiju parūpējusies aktrise Madara Botmane, kura topošajā izrādē būs gan kostīmu māksliniece, gan atveidos vienu no dāmām – Noru. «Galvenais efekts ir panākts, un kopā izskatāmies visai pikanti! Bija liela jautrība, jo matracis nebija pietiekami liels, lai mēs visi uz tā sasēstos,» fotosesiju komentē Madara.

    Edgars izrādē iejutīsies fizikas skolotāja un daktera Klauna Kaspara lomā. «Nu, tāds kretīns manā vecumā,» runājot par savu varoni, filmu Limuzīns Jāņu nakts krāsā citē aktieris.  Viņa partnere izrādē ir aktrise Inga Misāne.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē