• FOTO: Intars Busulis beidzot parāda, kādu varenu māju nopircis Talsu centrā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    12. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    «Visa šī trīsstāvu māja ir mana,» seno ēku viņa dzimto Talsu centrā žurnālam «Privātā Dzīve» rāda mūziķis Intars Busulis.

    Kā norāda šilte pie ēkas, Intara Busuļa iegādātais nams ir kultūras piemineklis. «Iepriekš tajā bija 10 dzīvokļi – divi sociālie, astoņi parastie. Tad šī māja pilnībā nodega. Esmu tai uzlicis jaunu jumtu un

    pagaidām vēl nezinu, kad un ko darīšu tālāk. Nav naudas,» žurnālam atzīst Intars.

    Jau vairākus gadus viņam esot doma šeit ierīkot vienkāršu restorānu un viesnīcu. «Gribas attīstīt Talsus, it sevišķi šo rajonu, ko visi mīļi dēvējam par ķīniešu kvartālu,» savulaik intervijā žurnālam IEVA sprieda Intars. No izsapņotā restorāna un viesnīcas vēl nav ne miņas, taču ceļu uz Talsu attīstīšanu Intars ir uzsācis, laukumā līdzās savam namam organizējot vērienīgas vārdadienas svinības.

     

    «Parasti nesvinu ne dzimšanas, ne vārda dienas, taču šis nav stāsts par mani. Tas ir stāsts par pozitīvām izjūtām,» saka Intars, kas tagad apņēmies turpmāk ik gadu 1. jūlijā organizēt Intardienu. Idejas autors par šādu dienu patiesībā esot Intara draugs Kaspars Upaciers. «Viņš uz Intardienas svinēšanu mani mudināja jau kādus gadus četrus. Pērn nesanāca, jo bija Dziesmusvētki un vēl visādi ampeļi. Sākam šogad,» priecājas dziedātājs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē