• FOTO: Ikars Keišs sadejojies ar daiļu dāmu: Mani spārni tagad ir izplesti!

    Attiecības
    Evija Kalnbērza
    7. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Pateicoties jaunajam hobijam, tējas zīmola Apsara radītājs Ikars Keišs saticis sievieti, kura «pacēlusi viņu spārnos un liek lidot».

    Kinoteātris Splendid Palace 101. sezonu atklāja ar režisora Bernando Bertoluči 1972. gadā uzņemto filmu Pēdējais tango Parīzē,  un pirms seansa četri pāri uz sarkanā paklāja dejoja Argentīnas tango. Daudzi klātesošie bija pārsteigti, jo viens no dejotājiem bija uzņēmuma Apsara īpašnieks Ikars Keišs. Tango ritmus viņš kaislīgi izdejoja kopā ar kādu simpātisku lēdiju. Vaicāts, kas viņa ir, uzņēmējs kļuva noslēpumains. «Man ir brīnišķīga partnere, ar kuru esmu saticies dejojot, bet neko vairāk neteikšu. Katrā ziņā mani spārni tagad ir izplesti!» tā Keišs.

    Tāda kaisle un grācija!

     

    Uzņēmējs stāsta, ka viņam vienmēr paticis dejot, un viņš jau sen sapņojis apgūt Argentīnas tango, tāpēc Ikars iestājās Tango skolā. «Uz nodarbībām apzināti gāju viens, jo

    zināju, ka partnere atradīsies. Katrā ziņā – kas meklē, tas atrod,» pārliecināts ir Ikars.

    Savulaik viņš bija precējies ar tūrisma firmas Latvia Tours direktori ievu Keišu, un pēc šķiršanās abiem izdevies saglabāt labas attiecības. Pēc tam viņam izveidojās kopdzīve ar dizaineri Baibu Pāvuliņu, taču arī šī laulība izjuka.

    Uzņēmējs neslēpj – tango ir ļoti grūta deja, ko nevar tik vienkārši apgūt pāris nedēļās. «Mācīties tango var bezgalīgi! Man pašam šķiet, ka to darīšu, līdz atmetīšu ķepas,» viņš smejas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē