• FOTO: Futbolistam Neimaram vēl viena meitiņa! Viņa draudzene nav sajūsmā…

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    22. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Futbola zvaigzne Neimars paziņojis priecīgu vēsti – pasaulē nākusi viņa jaunākā meita! Šī ziņa gan neielīksmoja viņa otras meitas, nepilnu gadu vecās Mevi māti Brunu.

    32 gadus vecais brazīliešu futbolists publicēja sociālajos tīklos jaundzimušās meitiņas bildi un atklāja, ka mazulītei dots vārds Helēna. Mazo viņš slimnīcā apraudzījis kopā ar savu 13 gadus veco dēlu Devi Luku, kurš dzimis futbolista un viņa bijušās draudzenes Karolīnas attiecībās.

    Neimāra jaunākā meita Helēna.
    Neimāra jaunākā meita Helēna.

     

    Helēna nav vienīgā Devi pusmāsa.  Pagājušā gada oktobrī piedzima Neimara un viņa draudzenes Brunas Bjankardas kopīgā mazulīte Mevi.

    Bruna un Mevi.
    Bruna un Mevi.

     

     Kad Mevi bija trīs mēneši, tapa zināms, ka Neimaram ir kaislīgs romāns ar modeli Amandu Kimberliju, kura arī stāvoklī! Interesanti, ka līdz dzemdībām Neimars jau paguvis pārtraukt attiecības ar Amandu.

    Kad Neimars uzzinājis, ka modele gaida bērnu, viņš nebūt nebijis sajūsmā. Pat pieprasīja veikt DNS testu, lai pārliecinātos, ka gaidāmais mazulis patiešām ir viņa bērns. Taču atbilde bija pozitīva, un nu viņš ir laimīgs triju bērnu tētis.

    Dēls Devi Luka ar mazo māsiņu Helēnu.
    Dēls Devi Luka ar mazo māsiņu Helēnu.

     

    Jāatzīst, ka pēdējā laikā Neimara mīlas dzīvi fani apspriež vairāk nekā viņa sportiskos sasniegumus. Visvairāk tika mēļots par to, ka Neimars un Bruna esot atrunājuši nosacījumus, kādos Neimars drīkst viņu krāpt. Piemēram, viņš nedrīkstot skūpstīt citas sievietes uz lūpām un sekss esot atļauts tikai ar prezervatīvu. Neimars publisko atvainojās Brunai, kad šī informācija noplūda medijos. Pāris vēl aizvien esot kopā un audzina mazo Mevi.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē