• FOTO: Eiropas čempionu Pļaviņu sirsnīgi un aizkustinoši sagaida sieva un meitas

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    20. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Pirmdien Rīga atgriezās Eiropas čempioni pludmales volejbolā – Mārtiņš Pļaviņš un Kristians Fokerots. Pļaviņu lidostā sagaidīja viņa mīļās meitenes.

    Pludmales volejbolisti Pļaviņš un Fokerots svētdien Hāgā izcīnīja zelta medaļas Eiropas čempionātā pludmales volejbolā. Finālspēlē latvieši pārspēja olimpisko spēļu vicečempionus Nilsu Ēleru un Klemensu Vikleru.

    Tā bija ļoti saviļņojoša uzvara, jo sākotnēji latvieši bija sacensību rezervisti un varēja piedalīties tad, kad no šīs iespējas atteicās citu valstu sportisti. Pļaviņa traumas dēļ sportistu duets neieguva ceļazīmi uz olimpiādi Parīzē, un šīs sacensības  bija viņa atgriešanās panākumu kalniņā. Eiropas čempionu tituls ir dueta līdz šim spožākais kopējais panākums.

     

    Pļaviņš pieļauj, ka tik veiksmīgas šīs sacensības abiem izvērtās tāpēc, ka viņiem nebija nekādu iedomu par savu rezultātu. Par to, ka startēs sacensībās, uzzinājuši pēdējā brīdī. Piektdien nopirkuši biļetes, un pirmdien jau bijuši klāt. Viņi no sirds izbaudīja sacensības, un uzvara tajās pašiem bija skaists pārsteigums.

    Lidostā Mārtiņu sagaidīja viņa mīļās meitenes – sieva un meitas Keita, Eva un Elīza. Liene sveica vīru ar kaislīgu skūpstu. Liene bija tā, kas vissmagākajā brīdī, kad vīrs pēc operācijas no jauna mācījās staigāt, ticēja – Mārtiņš noteikti atkal būs formā un sasniegs virsotnes. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē