• FOTO: Daugaviņš sakauj Krištopanu, Gavrilovu, Masaļski un citas slavenības golfa turnīrā

    Golfs
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Santa Sinka
    Aizvadīto sestdien, 13. jūlijā, Ozo golfa klubā jau otro gadu pēc kārtas norisinājās uzņēmuma VEHO organizētais MercedesTrophy golfa turnīrs, kurā kuplā skaitā piedalījās vācu auto zīmola Mercedes-Benz lojālie klienti un sadarbības partneri, tostarp arī sabiedrībā atpazīstami sportisti, diplomāti un uzņēmēji.

    Par ikgadēju tradīciju kļuvušais MercedesTrophy golfa turnīrs visas dienas garumā vienkopus pulcēja vairāk nekā 60 dalībniekus, kuru vidū bija arī Vēnu centra Flebomedika valdes priekšsēdētājs Ģirts Mauriņš, uzņēmuma Tilde dibinātājs un valdes loceklis Uldis Dzenis, uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs ar kundzi Lidiju, A/S Balticovo komunikācijas un attīstības direktors Toms Auškāps, Baltic XL valdes priekšsēdētājs Krišs Tūns, TV un radio personība Kristaps Tālbergs.

    Tāpat piedalījās arī Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš, kādreizējais vārtsargs un treneris Edgars Masaļskis, galvenā trenera asistents Lauris Dārziņš, sabiedrības dāma Liene Stūraine, Partijas VIENOTĪBA ģenerālsekretāre Signe Jantone, uzņēmumu grupas Eco Baltia  valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs un daudzi citi sabiedrībā zināmi golfa entuziasti.

    MercedesTrophy ir amatieru golfa turnīru sērija, kas visā pasaulē norisinās jau kopš 1991. gada. Ik gadu aptuveni 60 tūkstoši golfa cienītāji, kuri ir arī Mercedes-Benz auto īpašnieki, piedalās šīs spēles turnīros 60 pasaules valstīs.

    Šomēnes reģionālais MercedesTrophy golfa turnīrs jau ierasti norisinās visā Baltijā, un 15 rezultatīvākie spēlētāji no katras valsts 17. augustā dosies uz reģionālo fināla turnīru Klaipēdā. Turpretī labākie Baltijas līmeņa čempioni iegūs ceļazīmi uz izšķirošo Grand Finale turnīru, kas septembrī norisināsies Vācijas pilsētā Štutgartē. Lielā finālturnīra dalībniekiem būs unikāla iespēja pierādīt savas golfa prasmes starptautiskā mērogā, sacenšoties ar dažādu pasaules valstu vadošajiem spēlētājiem no Mercedes-Benz klientu loka.

    “Šī turnīra veiksmes pamatā pavisam noteikti bija izcilā atmosfēra, ko kopā ar komandu izjutām jau no spēles pirmajām minūtēm, turklāt pārspēt pašam sevi vienmēr ir dubults prieks. Ar golfu sāku aizrauties jau pirms gadiem 12, kad vēl dzīvoju Amerikā, lai atslēgtos no hokeja ikdienas, un šobrīd to labprāt izbaudu brīvajos brīžos kopā ar ģimeni gan tepat Latvijā, gan arī, ceļojot pa pasauli,” komentē turnīra uzvarētājs Kaspars Daugaviņš.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē