• FOTO: «Bezkauņa!» Pugačovas Jūrmalas iznāciens šortiņos satracina viņas tautiešus

    Stils
    Marta Kalniņa
    1. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Ne katra sieviete 75 gadu vecumā atļautos parādīties publiskā vietā knapos ādas šortiņos, bet Alla Pugačova ir zvaigzne un Jūrmalā ļauj sev šo prieku. Viņa ar savu ārieni satracinājusi nelabvēļus dzimtenē.

    Festivāla Laima Rendezvous noslēguma dienā viņas draudzene, Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova ieradās kopā ar vīru Galkinu, un pārsteidza visus ar savu jauneklīgo tērpu. Īsie ādas šorti atklāja 75 gadus vecās Pugačovas vēl aizvien slaidās kājas. Viņa lepni defilēja starp solu rindām, dodamās uz savu vietu skatītāju zālē. Lai gan gaitā jaušams, ka šī dāma jau sen vairs nav jauniete, viņas apģērbs runā pavisam citu valodu.  Allas drosmīgais iznāciens raisījis karstas diskusijas. Fani, protams, bārsta komplimentus. «Kājiņas kā Bārbijai!», «Kad ieraudzīju Allu mini šortiņos, nevarēju savaldīties un iekliedzos no sajūsmas»,

    «Es nezinu, kā jūs to atļaujaties, bet jums arī 90 gadu vecumā šādi būs jāģērbjas. Lieliska figūra!», 

    Tikmēr no Krievijas puses modīgās Allas virzienā pūš smacīgs vējiņš. «Jebkurš stilists pateiktu, ka atkailināt kājas 75 gadu vecumā ir vulgāri. Brīnos, ka primadonna, kurai aiz muguras ir tik milzīga skatuves pieredze, nav iegaumējusi šo vienkāršo modes likumu», «Viņa plūc pēdējos augļus», «Visu mūžu staigāja maisos, bet tagad atkailinājusies», «Vajag pieklājīgi novecot, bet viņa šortos un knapi staigā», «Bezkauņa!» – šādi komplimenti birst dziedātājas virzienā no aizvainotajiem tautiešiem.

     

    Neklusē arī Allas bijušie kolēģi. Dziedātāja Olga Zarubina intervijā izteicās, ka Tīna Tērnere, atšķirībā no Allas Pugačovas, īsās kleitiņās izskatījusies harmoniski, bet Pugačovai vajadzētu slēpt savas nepilnības, nevis tās izcelt šortos. Viņasprāt, primadonnai vienmēr trūcis elegances un sievišķības. Sarunas noslēgumā Zarubina uzskatīja par nepieciešamu paziņot, ka

    viņai nekad nav paticis Pugačovas stils: «Kā tirgus tante ar dārzeņu grozu!»  

    Tiesa, Krievijas izklaides mediji dara visu, lai nomelnotu Allu Pugačovu un Laimu Vaikuli, jo viņas Ukrainā uzsāktā kara dēļ atļāvušās novērsties no Krievijas šovbiznesa. Tāpēc aktīvi kultivē pārsteidzošu stāstu par to, ka tikai Allas dēļ Laimai izdevies piespiest cilvēkus apmeklēt šo pasākumu.

    Alla skatītāju zālē.
    Alla skatītāju zālē.

     

    Tiek apgalvots, ka Vaikule esot pārdevusi vien 10 procentus biļešu. Pārējās esot dalītas par brīvu, lai skatītāju zālē vietas nepaliktu tukšas. Dīvaini gan, ka vesels bars gribētu tomēr palika aiz vārtiem un no tālienes centās saskatīt uz skatuves notiekošo.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē