«Savos svētkos saņēmu skaistus ziedus un romantisku dienu, kas ilga līdz pat vēlam vakaram. Pa telefonu saņēmu daudzus apsveikumu no maniem faniem. Neiztika arī bez šūpošanās 71 reizi – augšup un lejup,» stāsta Andris Bērziņš. Lieliska dāvana jubilāram bijis arī koncerts «Viena vieta uz brieža vēl brīva» Jelgavā, Mītavas estrādē, kur publika viņu uzņēmusi ar ovācijām.
Dzimšanas dienā Andris sevi iepriecināja ar gardiem ēdieniem. «Svētku brokastīs bija zaļie salātiņi ar sieru, sparģeļi ar bekonu un olu. Pusdienās – jūras velšu zupa ar uzkodām – triju veidu ikru maizītēm.
Citi lasa
Melnos ikrus saņēmām dāvanā par koncertu, dzeltenie ir no pašu ķertām līdakām, Inesītes taisīti. Cariskās Krievijas laikā tie skaitījās krutāki par kaviāru! Savukārt sarkanos foreļu ikrus iegādājāmies veikalā. Vakarā mums bija grilēts breksis ar kartupeļu biezeni, mājas lečo ar ķiplokiem un lakšiem,» uzskaita jubilārs. Galdā celti arī pīrādziņi, ķiršu kūciņas, mājās gatavotas skābētas sēnes un marinēti tomāti. «Esmu joprojām labā formā, pateicoties savai sieviņai.
Ja man nebūtu tik labas sieviņas, ne es labi izskatītos, ne justos.
Tāpēc viena laba lieta, ar ko iesākt dzimšanas dienu, ir pelde. Ūdens gan bija auksts, bet tas nekas, ir jārūdās,» saka Bērziņš, kurš savā svētku dienā arī izpeldējies.
Vairāk lasiet un skatiet žurnālā «Privātā Dzīve»!