• FOTO: Aktieru pāris Imants Strads un Elīna Vāne līksmo Spānijā

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    2. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dailes teātra aktieris Imants Strads ar sievu Valmieras teātra aktrisi Elīnu Vāni šovasar izbaudījis Spānijas skaistumu.

    Pirms teātra sezonas sākuma aktieris Imants Strads ar sievu aktrisi Elīnu Vāni, grupas Credo līderi Gunti Veitu, mūziķi Vari Vētru un saksofonistu Gunti Brenci pavadījuši 10 jaukas dienas Katalonijas kūrortpilsētā Loretā de Marā. Tur notika Latvijas kultūras dienas Katalonijā, un Imants vadīja pasākumus. «Lielais darba cēliens teātrī nav aiz kalniem. Protams, vienmēr jau gribas, lai atvaļinājums ir nedaudz ilgāks, tomēr šo gadu laikā esmu iemācījies apvienot patīkamo ar lietderīgo. Piemēram, kad strādāju Spānijā, brīvajā laikā devos sauļoties un peldēties,» žurnālam Privātā Dzīve saka Imants.

     

    Festivāla noslēgumu mākslinieki nosvinēja ar grandiozu ballīti Vidusjūras krastā pie palmām. «Spēlējām ģitāras, dziedājām latviešu dziesmas.

    Tas bija viens no labākajiem afterpārtijiem, kādu esmu piedzīvojis,» atmiņās dalās Strads.

    Aktieris ar ceļabiedriem apmeklēja arī Figeresu, kurā atrodas slavenā spāņu mākslinieka Salvadora Dalī teātris-muzejs. «Tas atrodas vecā akmens teātra ēkā ar nelieliem balkoniem un četriem parteriem. Esot tur, pat iztēlojos, cik jauki būtu tādā teātrī noskatīties kādu foršu izrādi. Pēc 1960. gada šajā teātrī izrādes vairs nespēlē, tas pārveidots par Dalī muzeju,» zina stāstīt aktieris.

    Vairāk par slavenību vasaras piedzīvojumiem lasi žurnālā Privātā Dzīve!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē