• FOTO: Agrita Bindre parāda savu plašo mājokli. Par īri vien maksā 800 eiro

    Dodamies ciemos
    Gita Vīksne
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Realitātes šova «Ģimene burkā» zvaigzne Agrita Bindre kopā ar četriem bērniem jau pusotra gada mitinās vairāk nekā 200 kvadrātmetru plašā divstāvu mājā Jelgavā. Uz mirkli tajā bija ievācies arī līgavainis, taču nu viņš devies prom.

    43 gadus vecās jelgavnieces Agritas Bindres un viņas četru bērnu – Marlēnas (7), Marka (8), Beatrises (13) un Esteres (18) – ikdienai nu jau otro mēnesi var sekot līdzi šovā Ģimene burkā. Pērn pēc skandāla ar suņa Mailo atdošanu TV šovs pārtrauca sadarbību ar Agritu, kura savu dzīvi kameru priekšā bija demonstrējusi piecas sezonas. Tomēr pēc skatītāju līguma Bindru ģimene šovā tika atgriezta. «Vēlos iedvesmot sievietes, kas līdzīgi man ar visu galā tiek vienas pašas,» žurnālam Privātā Dzīve skaidro Agrita.

    Žurnāls viesojās pie Bindres, kura

    jau pusotra gada dzīvo vairāk nekā 200 kvadrātmetru plašā divstāvu mājā Jelgavā ar divām garāžām, pirti un kamīnu.

    Iepriekšējo māju viņai pagājušajā gadā vajadzēja steidzami pamest, jo tās saimnieks pēkšņi lauza īres līgumu. «Toreiz nepilnu mēnesi mitinājos pie savas mammas saimniecības ēkā. Tā bija ļoti maza telpiņa,» atminas Agrita.

     

     

    Jautāta, kāpēc viņa vēlējās īrēt nevis dzīvokli, bet privātmāju, Agrita skaidro: «Gribu saviem bērniem nodrošināt labāko, tādēļ – kamēr varēšu to atļauties, mēs dzīvosim mājā. Bērni te var kārtīgi izskraidīties pa āru, un arī iekšā ir gana plašas telpas. Arī pati rītus esmu pieradusi iesākt, nesteidzīgi iemalkojot tasi kafijas mājas pagalmā.»

    Liela māja gan nav lēts prieks, to atzīst arī Agrita.

    «Šīs mājas īres cena ir 800 eiro mēnesī. Komunālie maksājumi vasaras mēnešos svārstās ap 200 eiro, savukārt ziemā tie dažkārt mēdz pārsniegt pat mājas īres cenu,» vaļsirdīgi atklāj šova zvaigzne.

    «Neslēpšu, apkures cenas, dzīvojot šādā mājā, ziemā ir mežonīgas. Mums ir gāzes apkure, un pirmajā stāvā ir apsildāmās grīdas. Pērnajā ziemā bija viens periods, kad es jau sāku skatīties dzīvokļa virzienā. Tomēr arī tad spēju šos maksājums pavilkt.»

    Agrita smej, ka viņai nav bagāta mīļākā, kas par to visu maksātu. Arī Agritas pēdējās attiecības ar Jāni šobrīd ir uz pauzes – saderināšanās atsaukta. Uz jautājumu, vai Jānis viņai palīdzējis segt maksājumus par māju, Agrita atbild: «Nē, nevienu reizi. Paradoksāli, bet

    arī tad, kad dzīvoju kopā ar savu bijušo vīru, par visu maksāju pati.

    Tāpēc brīdī, kad viņš no mums aizgāja, finansiālajā ziņā nejutu nekādu atšķirību. (..) Neviens man nepalīdz, visu maksāju pati. Viegli, protams, tas nav. Arī es dažkārt paklūpu, un man nolaižas rokas, taču turpinu iet uz savu mērķi. Mana motivācija ir bērni,» tā Agrita.

    Vairāk lasi un skati žurnālā Privātā Dzīve!

    • Panorāmas leģenda Mirdza Tupiņa zaudē cīņā ar smagu slimību
    • Čikāgas piecītis Birkens: Ir laiks apstāties!
    • Kā dzīvo jaunā šova zvaigzne Konošonoks
    • Baiba Sipeniece-Gavare sapulcē ģimeni, atbrauc pat meitas no ārzemēm
    • Slavenais diriģents Nelsons zaudējis 50 kg. Kā viņam tas izdevās?
    Privātā Dzīve nr42/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē