• FOTO: Laima Rendezvous aizkadri – Pugačovas jaunais izskats, Andrejevas kleita un Nemo triumfs

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    28. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Estrādes dīvas Laimas Vaikules rīkotais festivāls Dzintaru koncertzālē šogad padevies īpaši krāšņs. Skatītāju zālē nebija nevienas brīvas vietas! Pirmajā festivāla dienā apmeklētājus sajūsmināja primadonnas Allas Pugačovas parādīšanās, bet otrajā – Eirovīzijas uzvarētāja Nemo uzstāšanās kopā ar Laimu Vaikuli.

    Kā jau ierasts, kopā ar festivāla Laima Rendezvous Jūrmala’24 saimnieci Laimu Vaikuli, uz skatuves šajās dienās kāpa gan populāri latviešu mākslinieki – Aija Andrejeva, Ivo Fomins, Jānis Stībelis, Normunds Rutulis, Patrisha un citi, gan ukraiņu un krievu zvaigznes – Verka Serjučka,  grupa Bi-2, Andrejs Makarevičs un citi. Ja lielākā daļa steidza uz koncertiem, lai dzirdētu sen iemīļotas zvaigznes, tad jaunākā paaudze pulcējās koncertzālē, lai redzētu Eirovīzijas zvaigznes Nemo uzstāšanos.

    1. diena

    Festivāls sniedz iespēju ne tikai baudīt mūziku., bet arī koncertzāles teritorijā sastapt savus elkus, nobildēties un palūgt autogrāfu. To arī daudzi steidza izmantot. Kā jau katru gadu, daudzi cerēja ieraudzīt Laimas draudzeni, Krievijas primadonnu Allu Paugačovu, un šoreiz viņas klātbūtne fanus iepriecināja īpaši – Alla 75 gadu vecumā izskatās lieliski! Vēl slaidāka, vēl elegantāka un galvenais – ļoti labā omā.

    2. diena

      

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē